Facebook Pixel Κάηκε στον χυλό, φυσάει και το γιαούρτι
| 2011-04-08 09:20:00

Κάηκε στον χυλό, φυσάει και το γιαούρτι

Κάηκε στον χυλό, φυσάει και το γιαούρτι

Στην ευρωπαϊκή αγορά θα στρέψουν, κυρίως, την προσοχή τους οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, καθώς πήραν την απόφαση να αφήσουν στην άκρη τα… πειράματα με τους Βραζιλιάνους.

Για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων» δεν υπάρχει κανένας Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, μετά την αποχώρηση και του Ντουντού. Ο 28χρονος χαφ είχε έρθει την πρώτη χρονιά του Ερνέστο Βαλβέρδε στο Λιμάνι, με τη διοίκηση Κόκκαλη τότε να ξοδεύει αρκετά χρήματα, αλλά και να «στρώνει» στα πόδια του παίκτη μερικά εκ. ευρώ.

Η πρώτη χρονιά του Βραζιλιάνου, βέβαια, ήταν εξαιρετική, ενώ το ίδιο θα μπορούσε να πει κάποιος και για τον Ντιόγκο. Η συνέχεια, όμως, δεν ήταν ανάλογη. Ενώ από τη γενικότερη μετριότητα των συμπατριωτών του, δεν ξέφυγε ούτε ο Λεονάρντο. Σε όλα αυτά να προσθέσουμε ότι για όλους δαπανήθηκαν μεγάλα ποσά για την απόκτησή τους και, ουσιαστικά, ήταν επενδύσεις που δεν έπιασαν τόπο.

Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που υπήρχαν πρόσφατα παραδείγματα στο Λιμάνι ποδοσφαιριστών από τη χώρα του καφέ, όπως ο Ριβάλντο ή ο Τζιοβάνι, που είχαν δώσει πολλά στην ομάδα. Η απόφαση να μην ασχοληθούν με την αγορά της Βραζιλίας φέτος το καλοκαίρι φαίνεται ότι είναι οριστική στον Ολυμπιακό, που θα στρέψει την προσοχή του περισσότερη στην Ευρώπη.

Εκτός, φυσικά, αν προκύψει κάποια εξαιρετική περίπτωση και αλλάξουν τα δεδομένα. Σε γενικές γραμμές όμως οι Πειραιώτες είναι αποφασισμένοι να σταματήσουν για ένα διάστημα τα ψώνια από τη Βραζιλία, αφού τα τελευταία χρόνια δεν τους βγαίνουν…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags