Facebook Pixel «Μhn figeis mwrh paixtoura»!
| 2011-04-08 12:19:00

«Μhn figeis mwrh paixtoura»!

«Μhn figeis mwrh paixtoura»!

Χαμός έγινε στην προσωπική ιστοσελίδα του Λέτο μετά το χθεσινό δημοσίευμα του σκύλου, με τους φίλους του Παναθηναϊκού να του στέλνουν δεκάδες νέα μηνύματα παραμονής στην ομάδα.

Ο Αργεντινός εξτρέμ είναι παίκτης που κάνει γκελ στον «πράσινο» κόσμο, τόσο λόγω των περίτεχνων ενεργειών του, όσο και για τον τσαμπουκά που βγάζει στο παιχνίδι του.

Μετά τον Τζιμπρίλ Σισέ, δηλαδή, είναι ίσως ο πλέον δημοφιλής παίκτης του Παναθηναϊκού και οι οπαδοί δεν θέλουν να τον δουν να φεύγει. Οι δηλώσεις του μάνατζέρ του όμως, τις προάλλες, αλλά και τα δημοσιεύματα που έχουν κάνει εδώ και καιρό την εμφάνισή τους περί πώλησής του για να μειωθεί το μπάτζετ και να μπουν χρήματα στα ταμεία, έχουν θορυβήσει τον κόσμο της ομάδας.

Δεκάδες νέα μηνύματα έχουν κατακλύσει την ιστοσελίδα του, μετά το χθεσινό δημοσίευμα του σκύλου, ζητώντας του να παραμείνει. Σας παραθέτουμε μερικά από αυτά, χωρίς να αλλάξουμε τα… γκρίκλις όπου υπάρχουν κ.λπ., για να πάρετε μία γεύση για τον πανικό που συνεχίζει να επικρατεί στο σάιτ του Αργεντινού από τους οπαδούς του συλλόγου:

« nikos 13»: «leto paixtara mine gia panta sthn trifilara mhn figeis mwrh paixtoura meine».

«spiros varthis»: «leto *** everyone with panathinaikos!!!!!!!!!!!!!!!!we love you!!!!!!!!!!!!!!!».

«vaggos»: «stay hear.... please».

«stelios sabramis»: «not go leto from panatha».

«thodoris stathakopoulos»: «not go LETO from PANATHA ... STAY hear ...».

«baggos»: «leto please stay with us...!! you are a fighter...honors the green jersey...we need you».

«makis pakos»: «Please Sebastian don't leave us.You know we love you.You and Cisse are the best players.Listen to Panathinaikos fan's voice.Corfu gate 13.».

«green13hell»: «Sebastian , don't leave us !».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags