Facebook Pixel Νοτιάς, Suporters και… λαός
| 2011-04-08 13:46:00

Νοτιάς, Suporters και… λαός

Νοτιάς, Suporters και… λαός

Η αναζήτηση οικονομικών πόρων είναι το μεγάλο θέμα στην ΑΕΚ καθώς η ανάγκη για ενίσχυση είναι ζωτικής σημασίας.

Επαφές έγιναν και θα γίνουν όμως, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν έχουν υπάρξει χειροπιαστά αποτελέσματα. Ο Πέτρος Παππάς επιμένει στη θέση του πως την επόμενη σεζόν δεν πρόκειται να βάλει ευρώ στην ομάδα και αυτό δυσχεραίνει ακόμα περισσότερα τα πράγματα.

Η Ένωση ψάχνει λοιπόν αγοραστή ή συμπαίκτη όμως στην περίπτωση που δεν καταφέρει κάτι ο Σταύρος Αδαμίδης έχει καταρτίσει ένα πλάνο ώστε να καλυφθούν τα έξοδα της ομάδας την επόμενη σεζόν. Μάλιστα σκοπεύει να το παρουσιάσει μετά το τέλος των πλέι οφ σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει.

Το πλάνο του προέδρου της ΑΕΚ για εξεύρεση οικονομικών πόρων στηρίζεται σε τρεις άξονες. Τον Νίκο Νοτιά που και λόγω προπονητικού δεν σκοπεύει να απενεργοποιηθεί, τους Supporters και φυσικά τον κόσμο. Πέραν λοιπόν των χρημάτων που θα δώσει ο Ελληνοαμερικάνος επιχειρηματίας ο Σταύρος Αδαμίδης έχει μιλήσει με το κλαμπ των Supporters και θεωρεί πως τα είκοσι μέλη του μπορούν να δώσουν συνολικά στην ΑΕΚ 2εκατ. ευρώ (100.000 ο καθένας).

Αναφορικά με τη συμμετοχή του κόσμου το πλάνο κινείται στα πλαίσια του συστήματος που εφήρμοσε ο ΠΑΟΚ. Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα κληθούν να αγοράσουν μετοχές ώστε να ενισχύσουν την ομάδα. Ο Αδαμίδης δέχεται πιέσεις να προχωρήσει σε κάτι τέτοιο ιδιαίτερα από την «Ανεξάρτητη Ένωση Φιλων ΑΕΚ» που θεωρεί ότι το εγχείρημα αυτό μπορεί να πετύχει. Μάλιστα ίσως η πώληση των μετοχών να συνδυαστεί και με αυτή των εισιτηρίων διαρκείας. Τέλος το πλάνο προϋποθέτει μεταφορά της ομάδας στο γήπεδο της Ριζούπολης και αποχώρηση από το δαπανηρό και «κρύο» ΟΑΚΑ.

Σίγουρα είναι θετικό το γεγονός ότι υπάρχει ήδη ένα πλάνο ώστε η ΑΕΚ να αντιμετωπίσει μια απευκταία κατάσταση αλλά από την άλλη το αν μπορεί να προχωρήσει είναι αβέβαιο. Το σχέδιο είναι πολύ φιλόδοξο και, δυστυχώς, δεν έχει δουλέψει όπου επιχειρήθηκε να εφαρμοστεί με το παράδειγμα του ΠΑΟΚ να είναι χαρακτηριστικό. Σε όλα αυτά πρέπει να συνυπολογίσουμε και τη δύσκολη περίοδο που ζούμε και τα άσχημα οικονομικά δεδομένα.

Πηγή: αek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags