Facebook Pixel Τους ετοιμάζει κάτι πλάκες ο Μαρινάκης!
| 2011-04-08 14:00:00

Τους ετοιμάζει κάτι πλάκες ο Μαρινάκης!

Τους ετοιμάζει κάτι πλάκες ο Μαρινάκης!

Την ώρα που ο Γόντικας έχει στο... περίμενε τον Μπλάνκο, μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα διοικητικά του Παναθηναϊκού, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού ετοιμάζεται να αποκτήσει τον «Ζορό».

Αυτό, τουλάχιστον, αναφέρει σενάριο που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες στην πιάτσα των ατζέντηδων, καθώς είναι πολύ πιθανό ο Ολυμπιακός να ψάξει για επιθετικό το προσεχές καλοκαίρι. Ο λόγος; Το γεγονός ότι πιθανότατα θα αποχωρήσει από την ομάδα ο Μάρκο Πάντελιτς, που ήδη βρίσκεται σε αναζήτηση συλλόγου σε Γερμανία και Ολλανδία.

Η περίπτωση του «Ζορό», άλλωστε, δεν περνάει απαρατήρητη, από την άποψη ότι γνωρίζει άριστα την ελληνική πραγματικότητα και μπορεί να δώσει από την πρώτη στιγμή λύσεις, συμπληρώνοντας το γκρουπ των επιθετικών του Ολυμπιακού.

Στον Παναθηναϊκό, πάντως, για την ώρα περιμένουν! Ο Δημήτρης Γόντικας έχει δεμένα τα χέρια του τουλάχιστον μέχρι τις 15 Απριλίου, όταν και θα διεξαχθεί το προγραμματισμένο Δ.Σ. της ΠΑΕ, για να φανεί πώς θα πορευτεί ο σύλλογος. Αν, δηλαδή, θα μπουν χρήματα στην ομάδα ή αν εξοικονομηθούν με άλλον τρόπο.

Αυτά βλέπει ο Μαρινάκης και, φαίνεται, ότι τους ετοιμάζει μία χοντρή πλάκα, αλλά παράλληλα θα ενισχύσει και την ομάδα του. Κάποιες πηγές, μάλιστα, αναφέρουν ότι αν είχε κλείσει το θέμα του προπονητή νωρίτερα, πιθανότατα να είχε γίνει ήδη κίνηση για την απόκτηση του «Ζορό». Για αυτό στον Παναθηναϊκό δεν «ανοίγονται» όσο αφορά την υπόθεση του Αργεντινού, ο οποίος ζητάει (θεωρητικά τουλάχιστον) τον ουρανό με τα άστρα για να υπογράψει. Γιατί αν επιβεβαιωθούν τα σενάρια που θέλουν τον Μαρινάκη να τον κατεβάζει στο Λιμάνι, δεν θα ξέρουν πού να κρυφτούν…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags