Facebook Pixel Έξαλλος ο Φέργκιουσον
Ποδόσφαιρο
| 2011-04-08 14:42:00

Έξαλλος ο Φέργκιουσον

Έξαλλος ο Φέργκιουσον

Απαράδεκτη χαρακτήρισε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον την απόφαση της αγγλικής ομοσπονδίας να τιμωρήσει με δύο αγωνιστικές τον Γουέιν Ρούνεϊ, επειδή έβρισε μπροστά στην κάμερα…

«Δεν ξέρω αν μπορώ να χρησιμοποιώ πια τη λέξη δικαιοσύνη πια. Ο παίκτης ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του αλλά δεν νομίζω ότι περιμέναμε αυτό το αποτέλεσμα», είπε αρχικά ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πρόσθεσε:

«Αυτή η απόφαση θα μας φέρει πιο κοντά ως ομάδα. Είναι ένα συν για εμάς. Αυτός όμως για τον οποίο αισθάνομαι θλίψη είναι ο Λι Μέισον (σ.σ.: ο διαιτητής του αγώνα). Έφερε τον εαυτό του σε πολύ δύσκολη θέση. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό».

Και στη συνέχεια, εξήγησε τι εννοούσε: «Είναι δύσκολο να φανταστείς έναν παίκτη να αποβάλλεται επειδή σημείωσε χατ-τρικ. Τώρα όμως ο διαιτητής εκτέθηκε επειδή σε περίπτωση που δεν αποβάλλει παίκτη που βρίζει θα σημαίνει ότι ενεργεί με δύο μέτρα και δύο σταθμά».

«Ο διαιτητής αυτός βρίσκεται πλέον σε δύσκολη θέση και εγώ τον καταλαβαίνω. Δεν ξέρω που θα οδηγηθεί η καριέρα του», κατέληξε…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags