Facebook Pixel «Κάρα»: Ναι στη μείωση, όχι στον πάγκο!
| 2011-04-08 15:01:00

«Κάρα»: Ναι στη μείωση, όχι στον πάγκο!

«Κάρα»: Ναι στη μείωση, όχι στον πάγκο!

Εγγυήσεις για τη χρησιμοποίησή του στους αγώνες του Παναθηναϊκού αναμένεται να ζητήσει ο Καραγκούνης, όταν έρθει η ώρα να συζητήσει με τον Γόντικα για το «ψαλίδι» στις αποδοχές του.

Ο Έλληνας άσος αντιλαμβάνεται ότι τα δεδομένα στα οικονομικά του συλλόγου, όπως και στο ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα, δεν είναι τα ίδια με εκείνα όταν είχε υπογράψει την ανανέωση της συνεργασίας του με το «τριφύλλι».

Σύμφωνα με πληροφορίες από ανθρώπους του περιβάλλοντός του δεν είναι αρνητικός στο να μειωθούν οι αποδοχές του, όταν θα έρθει η ώρα να συζητήσει το συγκεκριμένο θέμα με τη διοίκηση. Όλα τα «μεγάλα» συμβόλαια, άλλωστε, θα περιοριστούν φέτος, κι αυτό ο «Κάρα» το ξέρει καλά. Άλλο είναι εκείνο που «καίει» τον «τυπάρα» και αφορά, αποκλειστικά, τον χρόνο συμμετοχής που θα έχει στην ομάδα.

Όχι ότι μπορεί κάποιος να του πει πόσο θα παίζει σε κάθε αγώνα, αλλά ο Καραγκούνης θέλει να ξέρει αν υπολογίζει στην παρουσία του ο προπονητής της ομάδας. Είτε αυτός είναι ο Φερέιρα είτε κάποιος άλλος. Ο «Κάρα» δεν μπορεί τον πάγκο και αυτό είναι το μεγάλο του πρόβλημα.

Αν καταφέρει να το λύσει μαθαίνοντας ότι τον υπολογίζουν κανονικά, δεν υπάρχει κανένα θέμα να μη συνεχίσει στον Παναθηναϊκό. Όχι μόνο φέτος το καλοκαίρι, αλλά και τα επόμενα χρόνια. Πρόσφατα, άλλωστε, μεταξύ σοβαρού και αστείου είχε πει στον Πιλάβιο ότι θέλει να παίζει στην εθνική μέχρι τα 40 του χρόνια! Τόσο μεγάλη όρεξη έχει να συνεχίσει να παίζει μπάλα ο «Κάρα», παρά τα 34 χρονάκια του.

Για αυτό και το προσεχές διάστημα, όταν θα γίνει η κουβέντα για τις αποδοχές του με τη διοίκηση, θα ξεκαθαρίσει μία και καλή τα πράγματα, προκειμένου να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις όσο είναι καιρός. Υπάρχουν ομάδες, άλλωστε, στη Σούπερ Λίγκα που θα ήθελαν τον «τυπάρα» στο ρόστερ τους είτε είναι 34 είτε 35 είτε ακόμα και 36 ετών. Κι αυτό το ξέρει καλά ο πεπειραμένος άσος, που θέλει ακόμα τη φανέλα του βασικού…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags