Facebook Pixel Έτοιμοι για τη «μάχη» της pole position
| 2011-04-08 16:00:00

Έτοιμοι για τη «μάχη» της pole position

Έτοιμοι για τη «μάχη» της pole position

Με δύο πρωτιές ξεκίνησε το αγωνιστικό τριήμερο του Grand Prix Μαλαισίας για τη Red Bull, καθώς ο Μαρκ Γουέμπερ σημείωσε την καλύτερη επίδοση και στις δύο περιόδους ελεύθερων δοκιμών στη Σεπάνγκ, αποδεικνύοντας πως η RB7 θα αποτελέσει ξανά σημείο αναφοράς.

«Δείχνουμε ισχυροί αν και είμαστε ακόμα στην αρχή του αγωνιστικού τριημέρου. Ευτυχώς είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε δοκιμές σε στεγνό οδόστρωμα και το μονοθέσιο μας απέδωσε καλά. Επίσης ήταν αξιόπιστο και αυτό είναι πολύ σημαντικό», είπε αρχικά ο Αυστραλός οδηγός και πρόσθεσε:

«Δοκιμάσαμε όλα τα ελαστικά, ανάμεσα σε αυτά και τα καινούρια που έφερε εδώ η Pirelli. Γενικά έχει πολύ ζέστη, ειδικά μέσα στο μονοθέσιο. Τώρα πρέπει να εξετάσουμε τα δεδομένα που συλλέξαμε αλλά μέχρι τώρα, όλα δείχνουν θετικά».

Όσο για τον Σεμπάστιαλ, κινήθηκε μόνο στο FP2 σε γνώριμους ρυθμούς (4ος με 1.37.090), καθώς στο πρώτο σκέλος έμεινε στην 17η θέση με 1.41.627. Παρόλα αυτά, ο Γερμανός παγκόσμιος πρωταθλητής δήλωσε έτοιμος για τη μάχη της pole position.

«Κάναμε πολλούς γύρους το πρωί για να δοκιμάσουμε και τα επιπλέον ελαστικά. Το απόγευμα ακολουθήσαμε λίγο πολύ το βασικό μας πρόγραμμα. Δεν είχαμε σημαντικά προβλήματα, καλύψαμε αρκετά χιλιόμετρα και όλα δείχνουν καλά. Προφανώς η φθορά των ελαστικών διαφέρει σε σχέση με τη Μελβούρνη. Όμως αυτό είναι πρόβλημα για όλους. Θα δούμε αύριο που βρισκόμαστε σε σχέση με τον ανταγωνισμό», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags