21/12/13 - 13:30

Ο Παναθηναϊκός δεν ξαναπαίρνει αδειοδότηση!

Τρέχουν στον Παναθηναϊκό για να κλείσουν τις τρύπες, προκειμένου να εξασφαλίσουν αυτή τη σαιζόν την αδειοδότηση. Φοβερά πράγματα... Γράφει ο Αποδυτηριάκιας.  

Ο Παναθηναϊκός δεν ξαναπαίρνει αδειοδότηση!
52.848views 0shares
Παναιτωλικός – Απόλλων και Πανιώνιος – Λεβαδειακός παίζουν στο νέο Pamestoixima.gr με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.

Και γιατί οι ίδιοι οι παναθηναϊκοί, παρατρεχάμενοι και δημοσιογράφοι, το έχουν κάνει βούκινο.

Αυτό είναι από τα άγραφα. Χρωστάς. Μάλιστα. Χρωστάς, άλλα γιατί το ρεκλαμάρεις; Οι τύποι είναι για κλωτσές. Τακτική επικοινωνιακή κατά 180 μοίρες λανθασμένη.

Δεν βρέθηκε ένας χριστιανός να πει στο αυτί του Αλαφούζου ότι έτσι δεν παίζεται το έργο. Ότι ο Παναθηναϊκός βγάζει μόνος του τα μάτια. Κι άλλες ομάδες, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό χρωστάνε, αλλά έχουν τον τρόπο τους, το γνωστό και κυριλέ, να διαχειρίζονται το οικονομικό τους πρόβλημα. Το ‘χουν, δηλαδή, το πρόβλημα αλλά δεν κινδυνεύουν να αποκλειστούν από την Ευρώπη.

Ο Παναθηναϊκός τι κάνει; Αλλεπάλληλα δημοσιεύματα σχετικά με τους διακανονισμούς των χρεών. Και σύσκεψη κορυφής στο Απήλιον, με τη συμμετοχή του Σαραβάκου που θα ψήσει τους Ρισβανήδες και τους Μαρινάκηδες να υπογράψουν.

Ο ίδιος ο Παναθηναϊκός «φωνάζει» ότι είμαι ανοικτός και πάσχω να μπαλώσω το τρύπιο μου σώβρακο. Αυτές οι δουλειές γίνονται εν κρυπτώ. Σ’ όλες τις ομάδες. Ο Αλαφούζος θα ξανακάνει Ομόνοια – Παγκράτι τα ταξίδια στη Νυόν και δεν θα πάρει πάλι αδειοδότηση. Επειδή πράγματι έχει πρόβλημα ο Παναθηναϊκός και προκαλεί ο ίδιος να τον ψάξουν και με το μικροσκόπιο.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ να κάνει ο Αλαφούζος για να πάρει αδειoδότηση, συμβουλεύει ο apodytiriakias.gr