09/04/11 - 10:00

Ο Μάρκο, ο Μήτρογλου και ο "νέος Μιραλάς"

Ποια είναι τα δεδομένα για τους επιθετικούς του Ολυμπιακού με τον Βαλβέρδε προπονητή; Ο φευγάτος Πάντελιτς, ο αντικαταστάτης του και ο Μήτρογλου που "δεν πωλείται", αλλά πώς θα παίζει; 

Ο Μάρκο, ο Μήτρογλου και ο "νέος Μιραλάς"
53.938views 0shares

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ψάχνει ο Μάρκο Πάντελιτς. Ο Σέρβος επιθετικός είναι πικραμένος από το γεγονός ότι έμεινε φέτος στον πάγκο από τον Βαλβέρδε και ξέρει ότι και του χρόνου, αν μείνει, δεν θα έχει χρόνο συμμετοχής ως βασικός.

Γι’ αυτό έχει αρχίσει ήδη το ψάξιμο. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πάντελιτς θέλει να επιστρέψει στη Γερμανία και εκεί έχει ρίξει δίχτυα. Εξάλλου, τον Γενάρη τον πλησίασαν γερμανικές ομάδες, όπως η Βόλφσμπουργκ.

Την ίδια ώρα και στον Ολυμπιακό θέλουν, παρόλο που δεν το λένε, να ξεφορτωθούν το βαρύ συμβόλαιο του Πάντελιτς. Στόχος είναι να αποκτηθεί στη θέση του Σέρβου ένας άλλος επιθετικός νεότερος και στο στυλ …Μιραλάς.

Κι αυτό είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα συμβεί με τον Ερνέστο Βαλβέρδε προπονητή και τη νέα χρονιά. Ο Βάσκος εκτιμά την εκτελεστική δεινότητα του Πάντελιτς, αλλά δεν του "κάνει" στον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να παίζει ο Ολυμπιακός.

Με επιθετικούς, δηλαδή, γρήγορους που θα έχουν την ευχέρεια να εναλλάσσονται συνεχώς στην επίθεση, όπως συνέβη άριστα στα περισσότερα παιχνίδια μεταξύ του Μιραλάς και του Τζιμπούρ.

Γι’ αυτό τον λόγο δεν είναι σίγουρη και η παραμονή του Μήτρογλου το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό με τον Βαλβέρδε στον πάγκο, παρά τα όσα έλεγαν χθες στο λιμάνι ότι "ο Μήτρογλου δεν πωλείται".

Γιατί ούτε ο Μήτρογλου μπορεί να κάνει τη δουλειά που θέλει ο Βάσκος και είναι σίγουρο ότι αν επιστρέψει ο Έλληνας φορ στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ θα είναι από τις τελευταίες επιλογές για την επίθεση.