Facebook Pixel "Έχω μεγάλο πέος. Τι να κάνω;"
| 2014-03-23 16:30:00

"Έχω μεγάλο πέος. Τι να κάνω;"

"Έχω μεγάλο πέος. Τι να κάνω;"

Μεγάλα προσόντα ...μεγάλες φουρτούνες!
 

Ευλογία η μπελάς το mega όργανο; Μόνο οι άντρες που το διαθέτουν και οι γυναίκες που το συναντούν μπορούν να απαντήσουν.

Πρόσφατα ένας αναγνώστης της στήλης «Ask Ashley» ζήτησε από την πεπειραμένη ειδικό να του δώσει λύση στο πρόβλημά του: Το μεγάλο πέος του δεν τον βοηθά και τόσο στις σεξουαλικές επαφές του.

"Δεν μου κάθονται..."

"Το τελευταίο διάστημα μερικές από τις γυναίκες που βγαίνω μαζί τους, μόλις βλέπουν ότι είμαι αρκετά προικισμένος... μου λένε πως δεν θέλουν να το κάνουμε γιατί φοβούνται ότι θα τους πονέσω.

Το ξέρω πως αρκετοί άντρες θα ήθελαν πολύ να έχουν αυτά τα προσόντα αλλά δεν καταλαβαίνουν και τους μπελάδες του μεγάλου οργάνου. Μπορείς να μου πεις μερικά tips ώστε να μην πονάω τις γυναίκες λόγω του μεγέθους μου;".

"Δεν είναι ανάγκη να το βάλεις όλο"

Κάλα πρόσφατα άρχισαν να σου παραπονιούνται; Δηλαδή οι προηγούμενες τι σου έλεγαν; Πάντως το να τον έχεις μεγάλο μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Θυμάμαι παλιότερα που έβγαινα με έναν ποδοσφαιριστή ποτέ δεν φτάσαμε στο να το κάνουμε γιατί σκεφτόμουν:

"Πώς αυτό το πράγμα θα μπει μέσα μου και θα το ευχαριστηθώ; Πρώτη φορά συναντούσα κάτι τέτοιο. Εφτανε τα 30 εκατοστά σε μήκος και σε πάχος επίσης ήταν πολύ εντυπωσιακό.

Δεν ξέρω βέβαια αν το δικό σου πλησιάζει αυτά τα μεγέθη αλλά πιστεύω πως μπορείς να τα βγάλεις πέρα. Το κλειδί σε αυτήν την υπόθεση είναι να μην είσαι ορμητικός. Μπορεί τις πρώτες φόρες που θα το κάνεις με μια γύναικα να μην μπορέσεις να το βάλεις όλο άλλα να θυμάσαι αυτό:

Το G spot δεν είναι βαθιά στο γυναίκειο κόλπο είναι κάπου στα 2,5 με 5 εκατοστά βάθος έτσι δεν χρειάζεται να μπεις όλος για να την ευχαριστήσεις.

Εγώ θα σου πρότεινα να το κάνετε σε στάσεις όπως doggie style και ιεραποστολικό. Δηλαδή θα πρέπει να την κάνεις να συνηθίσει το μέγεθός σου. Πάντως είμαι σίγουρη πως θα βρείς μια γύναικα που θα μπορεί να χειριστεί το μεγάλο όργανο που έχεις".

Πηγή: 69magazine.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags