Facebook Pixel Να παικταράς, ρε Νινιάδη! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-04-09 13:00:00

Να παικταράς, ρε Νινιάδη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Να παικταράς, ρε Νινιάδη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ψάχνει, ψάχνει παίκτες στη Γαλλία ο Νινιάδης και τίποτα δε βρίσκει. Ο sportdog, λοιπόν, αποφάσισε να βοηθήσει τον σκάουτερ του Ολυμπιακού με μία εξαιρετική πρόταση: Το νέο "Μπεν Αρφά"!

Τον Δεκέμβριο του 2009 ο Σωκράτης Κόκκαλης είχε κινήσει γη και ουρανό για να φέρει στο λιμάνι τον Γάλλο παικταρά Χάτεμ Μπεν Αρφά ως χριστουγεννιάτικο δώρο στους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Τα λεφτά που απαιτούσε μια τέτοια κίνηση ήταν πολλά, αλλά τελικά η βόμβα δεν πυροδοτήθηκε επειδή ο Γάλλος είχε αμφιβολίες για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Μια τέτοια κίνηση θα στοίχιζε συνολικά στον Ολυμπιακό πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ. Εξάλλου, ο Γάλλος σόουμαν κατέληξε στη Νιούκαστλ και χόρευε σε τυνησιακούς ρυθμούς στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ μέχρι να τον κόψει στα δύο o Ολλανδός χασάπης, Ντε Γιονγκ, της Μάντσετσερ Σίτι.

Τον τελευταίο μηνά το μπλοκάκι του Νινιαδη έχει γεμίσει ονόματα από παίχτες που αγωνίζονται στο Σαμπιονά.

Ακριβοί, ελεύθεροι και "λαβράκια" περνούν από το μικροσκόπιο του «Νίνι» και σκανάρωνται μέχρι να γίνει η τελική εισήγηση. Ωστόσο, ο σκάουτερ του Ολυμπιακού, παρά τα αλλεπάλληλα ταξίδια ακόμα δεν έχει καταλήξει τι θα προτείνει στην "ερυθρόλευκη" διοίκηση.

Γι’ αυτό ο "σκύλος" είπε να τον βοηθήσει στο έργο του. Και να του προτείνει έναν παικταρά από το γαλλικό πρωτάθλημα. Τον Ρίαντ Μπουντεβούζ που θεωρείται πιστός "κλώνος" του Μπεν Αρφά.

Είναι Αλγερινός (πατριωτάκι του Ράφικ και συμπαίκτης του στην εθνικη), ετών 21, αγωνίζεται με τη φανέλα της Σοσό και έχει ύψος 1,75 μ. Είναι αριστεροπόδαρος και δένει την μπάλα στα …κορδόνια του παπουτσιού του.

Του αρέσει να αγωνίζεται στη δεξιά πτέρυγα και να συγκλίνει, ενώ τον βλέπουμε και πίσω από τον επιθετικό για να περνάει τις μαγικές κάθετες μπαλιές του. Είναι ταχύτατος και δεν περιμένει την μπάλα στα πόδια. Επίσης, του αρέσει να κινείται και χωρίς αυτήν (πράγμα σπάνιο για μπαλαδόρους τέτοιου τύπου).

Η ντρίπλα του είναι δαιμονισμένη και σκοράρει με άνεση από εκτελέσεις φάουλ. Βράζει το αίμα του, όπως φαίνεται και στο βίντεο, και αν κάποιος μας έλεγε ότι είναι ο μικρότερος αδελφός του Μπεν Αρφά θα τον πιστεύαμε χωρίς δεύτερη σκέψη...

Δεν το παίρνεις τζάμπα, αλλά έχει μεγάλη μεταπωλητικη αξία, ενώ στο "ψηστήρι" μπορεί να βάλει το χεράκι του και ο Ράφικ.

Το περασμένο Σάββατο στο παιχνίδι της Σόσο με την Μπρεστ σκόραρε με εκτέλεση πέναλτι. Αν θέλει ο Νινιάδης να ακούσει τον "σκύλο", θα μπορέσει να δει αγωνιζόμενο τον Μπουντεβούζ απόψε στο παιχνίδι (18:00) με αντίπαλο τη Λοριάν του Μοργκάν Αμαλφιτανό. Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια δηλαδή…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags