Facebook Pixel "Μας... πλήγωσε ο ΠΑΟ!"
Μπάσκετ
| 2011-04-09 14:13:00

"Μας... πλήγωσε ο ΠΑΟ!"

"Μας... πλήγωσε ο ΠΑΟ!"

Στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ καλή ομάδα, αλλά και ότι για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του είναι δύσκολο να χωνέψουν ότι αποκλείστηκαν από το Φάιναλ Φορ, εξέφρασε ο Ρούμπιο.

«Είναι δύσκολο να χωνέψουμε τον αποκλεισμό, γιατί είχαμε μεγάλο στόχο να φτάσουμε στο Final 4, αλλά ξέραμε πως ο Παναθηναϊκός είναι σπουδαία ομάδα. Και δεν τα καταφέραμε. Δεν ήμασταν όσο σκληροί θέλαμε και δεν πήγαμε τα ματς όπως θέλαμε.

Η απογοήτευση είναι μεγάλη, τόσο προσωπικά όσο και για ολόκληρη την ομάδα. Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε το 2-0 στην έδρα μας, σε ένα ματς που είχαμε προηγηθεί με 16 πόντους. Κι αυτό μας πλήγωσε. Ήταν πολύ δύσκολο να κερδίσουμε στην Αθήνα», σχολίασε ο Ισπανός γκαρντ και πρόσθεσε για τη διατησία των αναμετρήσεων:

«Οι διαιτητές έκαναν λάθη, αλλά δεν φταίνε αυτοί για τον αποκλεισμό. Θα είναι σαν να αναζητούσαμε δικαιολογίες. Όταν δεν βλέπεις τα δικά σου λάθη και ρίχνεις αλλού την ευθύνη δεν μπορείς να βελτιωθείς.

Πρέπει να αποδεχτούμε πως δεν τα πήγαμε καλά αι να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε για να κοιτάξουμε μπροστά. Ακόμη μπορούμε να κλείσουμε θετικά τη σεζόν. Πέρυσι πήραμε την Ευρωλίγκα και χάσαμε στο τέλος το πρωτάθλημα.

Αν πάρουμε το πρωτάθλημα κι έχοντας ήδη κατακτήσει το Κύπελλο η χρονιά θα είναι πολύ καλή για μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags