Facebook Pixel Μετά την κλήρωση, πήρε τα πάνω της!
| 2013-12-29 22:59:00

Μετά την κλήρωση, πήρε τα πάνω της!

Μετά την κλήρωση, πήρε τα πάνω της!

«Ντου από Παντού» για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που αρχίζει να ανεβαίνει επικίνδυνα... 

Γίνεται η κλήρωση για το τσάμπιονς λιγκ στις 16 Δεκεμβρίου. Με την Γιουνάιτεντ να ψάχνεται. Να μην μπορεί να κάνει ένα σοβαρό σερί με νίκες. Να είναι στα πολύ κάτω της και να αμφισβητείται έντονα ο Μόγιες. Μέχρι και σενάρια επιστροφής Φέργκιουσον είχαν αρχίσει να παίζουν.

Παρά η Μπάγερν

Και γι’ αυτό κάποιοι με το που άκουσαν «Μάντσεστερ» σαν αντίπαλο του Ολυμπιακού, είπαν «καλύτερα αυτή, παρά καμία Μπάγερν». Με την έννοια ότι η Γιουνάιτεντ δεν έδειχνε σε καλή κατάσταση.

Ίσως και να πετάει

Ωστόσο, εγώ από την στήλη είχα τις επιφυλάξεις μου γι’ αυτό το κλίμα ενθουσιασμού, όπως εύκολα μπορεί να δει ο καθένας τι έγραφα τότε.

Έλεγα, δηλαδή, εκείνη τη μέρα της κλήρωσης ότι «η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να κάνει την κοιλιά της τώρα, αλλά τον Φεβρουάριο ίσως και να πετάει».

Όλο κερδίζει

Έχουμε και λέμε, λοιπόν. Στις 16 Δεκέμβρη έγινε η κλήρωση για το τσάμπιονς λιγκ. Στις 18 η Γιουνάιτεντ κερδίζει εκτός έδρας την Στόουκ 2-0 για το λιγκ καπ. Στις 21 του μήνα καθαρίζει 3-1 την Γουέστ Χαμ για την πρέμιερ. Την επομένη των Χριστουγέννων κάνει την ανατροπή από 2-0, 2-3 με την Χαλ εκτός έδρας. Και χθες κάνει ένα ακόμα διπλό, αν και ζορίστηκε, με το 0-1 κόντρα στη Νόριτς. Ασταμάτητη…

Σε όλες

Αν προσθέσουμε και δυο ακόμα νίκες που είχε από πριν, δηλαδή το 0-3 με την Άστον Βίλα για το πρωτάθλημα και το 1-0 με την Σαχτάρ για την τελευταία αγωνιστική στον όμιλο τσάμπιονς λιγκ, φτάνει στις έξι σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

Καρέ νικών

Και ειδικά το καλό σερί το φτιάχνει τώρα στο πρωτάθλημα. Αμέσως μετά την κλήρωση με τον Ολυμπιακό, όπως είπαμε. Έχει φτάσει η Γιουνάιτεντ στα τέσσερα συνεχόμενα τρίποντα στην πρέμιερ και σκαρφαλώνει στην βαθμολογία. Και τώρα έχει στο Όλντ Τράφορντ την Τότεναμ για το πέντε στα πέντε, αν και αυτό το ματς είναι σαφώς πιο δύσκολο.

Η κάμψη

Όπως και να έχει η Γιουνάιτεντ το τελευταίο διάστημα άρχισε να ανεβαίνει και δείχνει να ξεπερνάει την κάμψη της. Οι επόμενες αγωνιστικές είναι κρίσιμες, αφού σιγά – σιγά θα αρχίζουν να πλησιάζουν και οι δυο αναμετρήσεις με τους ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags