Facebook Pixel Η σειρά του Ατζαγκούν να… λάμψει!
| 2013-12-31 18:45:00

Η σειρά του Ατζαγκούν να… λάμψει!

Η σειρά του Ατζαγκούν να… λάμψει!

Ο Νιγηριανός προσαρμόζεται κάθε μέρα και περισσότερο και στον δεύτερο γύρο θέλει να δείξει τον πραγματικό του εαυτό!

Δίπλα στον Μπεργκ, στην κορυφή της επίθεσης, κατάφεραν να διακριθούν και να ξεχωρίσουν δύο από τους αρκετούς δημιουργικούς πιτσιρικάδες που υπάρχουν στο φετινό ρόστερ του Παναθηναϊκού. Νίκος Καρέλης και Βίκτωρ Κλωναρίδης προσέφεραν γκολ και ασίστ στο «τριφύλλι», δείχνοντας ένα μέρος του γιατί αποκτήθηκαν το καλοκαίρι. 

Φυσικά, το ζητούμενο είναι η διάρκεια τόσο για τους δύο Έλληνες επιθετικούς όσο και για τον Αμπντούλ Ατζαγκούν, ο οποίος πέρασε μια περίοδο προσαρμογής στην Ελλάδα και ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να… φορτσάρει και να βοηθήσει.

Ο νεαρός άσος ήρθε από το πρωτάθλημα της πατρίδας του στην Ευρώπη, σε μία νέα ήπειρο και σε ένα τελείως διαφορετικό ποδοσφαιρικό περιβάλλον. Με τον καιρό έχει καταφέρει να προσαρμοστεί, έχει μάθει και τις πρώτες ελληνικές λέξεις και θέλει να αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο. Ανάλογο με εκείνο στην Εθνική Ελπίδων της χώρας του, με την οποία έκανε… παπάδες στο περυσινό Μουντιάλ και «ανάγκασε» τον Παναθηναϊκό να τον ντύσει στα πράσινα.

Πηγή: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags