Facebook Pixel Κράτα γερά, ρε παλίκαρε!
| 2013-12-31 21:02:00

Κράτα γερά, ρε παλίκαρε!

Κράτα γερά, ρε παλίκαρε!

«Ντου από Παντού» με την αχτίδα ελπίδας στο φινάλε του 2013 για τον τεράστιο Σουμάχερ, το απίστευτο κτύπημα της μοίρας μετά την αποκάλυψη της Bild και την πρώτη καλή είδηση του 2014. 

Τεράστιος ο Σουμάχερ. Και σαν πιλότος και σαν προσωπικότητα. Ένας προικισμένος άνθρωπος που έφτασε στην κορυφή και κέρδισε την συμπάθεια όλου του κόσμου.

Με φως στο τούνελ

Χαροπαλεύει ο Σουμάχερ τα τελευταία 24ωρα, όμως οι γιατροί δώσανε μια νότα αισιοδοξίας σήμερα. Αφού τόνισαν πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση και πόσο κρίσιμες είναι οι στιγμές, μίλησαν για μια μικρή βελτίωση. Άρα, φαίνεται να υπάρχει φως στο τούνελ. Ελπίζουμε, τουλάχιστον.

Πήγαινε να βοηθήσει!

Τα πιο φοβερά, όμως, είναι αυτά που αποκαλύφθηκαν σήμερα. Ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ έκανε σκι με φίλους και τον 14χρονο γιο του, όταν ένας από τους φίλους του έπεσε. Στην προσπάθεια του να τον βοηθήσει ο Σουμάχερ έπεσε πάνω στον βράχο και χτύπησε το κεφάλι του. Δεν πήγαινε γρήγορα, αλλά η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που τινάχτηκε στον αέρα.

Γραφτό

Αυτά βγήκαν προς τα έξω, με αναφορά από τα ξένα ΜΜΕ για «μια σειρά από φοβερά άτυχες συμπτώσεις». Αν είναι έτσι, λοιπόν, τότε μιλάμε για κτύπημα της μοίρας. Όπως λέγανε και οι παλιότεροι «ήταν γραφτό». Να τραυματίζεται τόσο σοβαρά ενώ πήγαινε να βοηθήσει; Απίστευτο. Αδιανόητο. Τραγικό…

Με κόμπο

Η είδηση για τον Σουμάχερ ήταν από τις πιο άσχημες του 2013. Όλοι ένιωσαν έναν κόμπο στο στομάχι.

Κράτα γερά

Στο φινάλε της χρονιάς, όμως, την τελευταία μέρα του έτους συγκεκριμένα, οι γιατροί άφησαν ένα παράθυρο ανοιχτό για να γίνει αυτό που άπαντες περιμένουν. Να ξαναδούνε τον Σουμάχερ όρθιο και υγιή ξανά. Κι αν μπορούμε να πούμε κάτι αυτή τη στιγμή είναι «κράτα γερά, ρε παλίκαρε». Το ότι τα κατάφερε ας γίνει μια από τις πρώτες ευχάριστες ειδήσεις που θα ακούσουμε το 2014.

Πάνω απ’ όλα!

Όσο για όλους εμάς τους υπόλοιπους; Καλή χρονιά να έχουμε, παιδιά. Και υγεία πάνω απ’ όλα! Καλά να είμαστε και τις δυσκολίες που βιώνουμε ο καθένας, θα τις βολέψουμε.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags