Facebook Pixel Οι καρυδάτοι και οι πελάτες (ΦΩΤΟ)
Άλλα Σπορ
| 2011-04-09 19:37:00

Οι καρυδάτοι και οι πελάτες (ΦΩΤΟ)

Οι καρυδάτοι και οι πελάτες (ΦΩΤΟ)

Ο Ολυμπιακός πήρε το εισιτήριο στον τελικό της Α1 βόλεϊ Ανδρών και τα «ερυθρόλευκα» Μέσα έχουν… μεθύσει από το νέκταρ της επιτυχίας. Πόσω μάλλον όταν αυτό ήρθε επί του «αιώνιου» αντίπαλου Παναθηναϊκού και με τρόπο πραγματικά… μαγικό!

Και αυτό γιατί και στα τρία ματς των ημιτελικών, οι «ερυθρόλευκοι» βρισκόντουσαν πίσω στα σετ με 2-0, κατάφεραν όμως να τα γυρίσουν και να πάρουν τρεις ισάριθμες νίκες με σκορ 3-2!

Δείτε τι γράφουν τα πρωτοσέλιδα και φυσικά τα print screen:

Katimagiko.gr

Eμείς καρυδάτοι, εσείς Τζανετάκοι

Τα παλικάρια του Καλμαζίδη «χάρισαν» πάλι δύο σετ στον Παναθηναϊκό (2-0) για να γίνει το ματς ντέρμπι και τελικά πήραν τη νίκη ξανά με 3-2, κάνοντας το 2-0 και προκρίθηκαν στον τελικό του πρωταθλήματος.

Redplanet.gr

Γιατί έτσι μας αρέσει!

Κατάντησε... αηδία, η συνήθεια που έγινε λατρεία! Ο Ολυμπιακός βρέθηκε να χάνει πάλι με 2-0 σετ, αλλά έκανε μία ακόμα θρυλική ανατροπή, επικρατώντας του Παναθηναϊκού με 3-2 μέσα στη Γλυφάδα και προκρίθηκε στην τελική σειρά της A1.

Gavros.gr

Είστε οι καλύτεροι πελάτες...

…Και σας κάνουμε και πλάκα για να γελάμε!!! Ο Ολυμπιακός είπε να κάνει πλάκα στον Πελάτη, έχασε τα δύο πρώτα σετ και μετά με την άνεση του το γύρισε σε 3-2.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags