Facebook Pixel Αγαπήστε και φάτε άφοβα!
| 2014-01-02 11:15:00

Αγαπήστε και φάτε άφοβα!

Αγαπήστε και φάτε άφοβα!

Οι οικογενειακές στιγμές και η επιστροφή στο τόπο του είναι αυτό που μένει από τις γιορτές στον Νίκο Αναδιώτη και δίνει την συμβουλή για… άφθονο φαγητό!

Χρόνια πολλά! Εύχομαι καλή χρόνια σε όλους με αγάπη και υγεία, πνευματική και σωματική.

Πριν από μερικά χρόνια που ήμουν αρκετά μικρός, θυμάμαι χαρακτηριστικά με πόση λαχτάρα περίμενα την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς . Τελικά αυτό μετά από τόσα χρόνια δεν έχει αλλάξει καθόλου!

Πολλές μέρες πριν τις γιορτές περίμενα πως και πως την ώρα που θα έμπαινα στο αυτοκίνητο με την οικογένεια μου με προορισμό το Αίγιο, την πόλη της βορειοδυτικής Πελοποννήσου όπου εκεί μεγάλωσα και πλέον επισκέπτομαι, αραιά μεν αλλά με μεγάλη χαρά κάθε φορά δε, για να δω γονείς και παιδικούς φίλους .

Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα δε θυμάμαι να έχω περάσει μέρες εορτών μακριά από το Αίγιο. Κάθε χρόνο είναι επιλογή μου. Θες γιατί είναι ευκαιρία να δω τους γονείς μου, θες γιατί οι ευχάριστες παιδικές εορταστικές αναμνήσεις πάντα έρχονται στην επιφάνεια, θες γιατί τα μαμαδίστικα φαγητά των ημερών δε τα αλλάζω με τίποτα… Κάτι απ΄ όλα αυτά. Γιατί τέλος πάντων αν κάτσω να απαριθμήσω τους λόγους θα κουραστείτε να διαβάζετε .

Άφησα όμως τελευταίο τον σπουδαιότερο λόγο. Αυτός είναι ότι θέλω το παιδί μου να μάθει τους συγγενείς, τους φίλους και το χωριό του μπαμπά του.

Πιστεύω ότι ένα χριστουγεννιάτικο οικογενειακό τραπέζι είναι μια στιγμή ευτυχίας!

Μπερδεύεσαι βέβαια με τη σειρά και την ποσότητα που πρέπει να φας, αλλά τελικά τα καταφέρνεις και τρως απ΄ όλα χωρίς κανένα ενδοιασμό και καμία τύψη! Αν μετρούσα τις ποσότητες φαγητού που καταναλώνω την περίοδο των εορτών σίγουρα θα πρέπει να ντραπώ!

Ατέλειωτες δίπλες οποιοδήποτε ώρα της ημέρας. Κουραμπιέδες και μελομακάρονα αρχικά για να πω τη γνώμη μου αν είναι πετυχημένα και πάντα μέσα σε λίγες μέρες αδειάζω και ένα δίσκο. Ένα κομμάτι γαλακτομπούρεκο ή μπακλαβά μετά από κάθε γεύμα μεσημεριανό ή βραδινό πάντα πάει και ειδικά αν το γεύμα είναι παϊδάκια και μπριζόλες στο τζάκι τότε πάει περισσότερο!

Δεν πειράζει για αυτό ανακαλύφθηκαν και οι διάδρομοι στα γυμναστήρια! Για να μπορείς το χειμώνα. ανεξάρτητου καιρού μετά τις γιορτές, να καις θερμίδες! Γι αυτό και εγώ προτείνω να φάτε ανεξέλεγκτα και με μεγάλη όρεξη, καθώς και εμείς που έχουμε γυμναστήριο δεν χρειάζεται να γίνουμε κλέφτες.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχηθώ να προσπαθήσουμε και να καταφέρουμε με το καινούριο έτος να αγαπήσουμε περισσότερο τους εαυτούς μας γιατί μόνο έτσι θα αγαπήσουμε περισσότερο και τους άλλους! Και όταν συμβεί αυτό ο κόσμος μας σίγουρα θα έχει γίνει καλύτερος!

Ευτυχισμένο 2014!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags