Facebook Pixel Μην ασχολείσαι με τα στημένα ματς!
| 2014-01-02 15:30:00

Μην ασχολείσαι με τα στημένα ματς!

Μην ασχολείσαι με τα στημένα ματς!

Είσαι τζογαδόρος, όχι δημοσιογράφος. Ο καθένας παίζει για πάρτη του. Ο ποδοσφαιριστής, ο προπονητής, ο πρόεδρος, ο διαιτητής, ο έτσι της ΕΠΟ, ο κάθε νταραβεριτζής. Γράφει στον sportdog ο Αποδυτηριάκιας...
 

Εσύ, λοιπόν, ο παίκτης που παίζεις στοίχημα, με τα λεφτά σου, ακούς για στημένα ματς. Για ύποπτα παιχνίδια. Για προκάτ αποτελέσματα. Για παρασκήνιο του ποδοσφαίρου. Για διαιτητές που επηρεάζονται. Για προέδρους ΠΑΕ που είναι γιουσουφάκια του ισχυρού της πιάτσας. Για μπουκ που έχουν διασυνδέσεις με ΠΑΕ. Για, για, για.

Ισχύουν όλα αυτά ή, είναι μια παραμύθα; Κι αν ισχύουν μήπως είναι τραβηγμένα από τα μαλλιά; Μήπως οι φυλλάδες και οι πονηροί δημοσιογράφοι για να παραστήσουν ότι είναι στα κόλπα τα παρουσιάζουν υπερβολικά;

Δεν ασχολείσαι. Όπως στο λέω. Είσαι εκτός κόλπου αν περιμένεις να ποντάρεις αφού πρώτα βγάλεις συμπέρασμα. Ποιο συμπέρασμα; Σε παρακαλώ.

Δεν ασχολείσαι. Δεν γίνεσαι πρεζόνι που κάνει σαν τρελλός για τη δόση του. Να ψάχνεις, δηλαδή, αν παίζει κάτι πονηρό σʼ ένα ματς. Όχι, κύριε.

Ό,τι βλέπεις σʼ ένα παιχνίδι. Περιορίσου σʼ αυτό. Είναι αρκετό για να σε οδηγήσει, αν σε οδηγήσει, στη σωστή πρόβλεψη.

Είπαμε. Ούτε δικαστής είσαι, ούτε δημοσιογράφος. Παίκτης είσαι.

Ναι, όλα όσα είπαμε ισχύουν.Πράγματι, το παρασκήνιο παίζει. Εσύ, όμως, δεν ασχολείσαι. Ο Παρασκευάς μου το έλεγε. Παίζω με το δικό μου μάτι, όχι με τους ψίθυρους και τις φήμες.

Κι ένα τελευταίο εξαιρετικά αφιερωμένο από τον αποδυτηριάκια. Περισσότερα από τα στημένα ματς είναι εκείνα που δεν στήθηκαν διότι δεν έπιασε το στήσιμο, όσο κι αν το δούλεψαν.

Η ιστορία ενός ματς που είχε στηθεί, αλλά τελικά δεν έκατσε στο apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags