Facebook Pixel Τ. Νικολογιάννης: Καλά κάνει ο Αναστασίου…
| 2014-01-02 17:00:00

Τ. Νικολογιάννης: Καλά κάνει ο Αναστασίου…

Τ. Νικολογιάννης: Καλά κάνει ο Αναστασίου…

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τη συνέντευξη του Αναστασίου και την σκέψη στο βάθος του μυαλού του που είναι η είσοδος στα play-off και η διεκδίκηση...

Κατ’αρχάς καλή χρόνια σε όλους και όλες με υγεία και πολύ αγάπη γύρω σας. Στο πρώτο μου άρθρο για το 2014 θέλω να κάνω μία αναφορά στα όσα μας είπε ο Γιάννης Αναστασίου στο Action 24 στην συνέντευξη, που παραχώρησε την δύση του 2013. Ηταν μία συνέντευξη, που ο προπονητής του Παναθηναϊκού απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του κάναμε, αλλά μία απάντησή του ξεχώρισα και νομίζω την άκουσα για πρώτη φορά φέτος. Από την αρχή της χρονιάς,όσες φορές έχει ρωτηθεί ο προπονητής του Παναθηναϊκού, για το ποιος είναι ο φετινός στόχος της ομάδας απαντάει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Αποφεύγει να μιλήσει για συγκεκριμένη θέση, που έχει θέσει ως στόχο.

Αυτή την φορά είπε το εξής: «Μόνο πρωταθλητές δεν μπορούμε να βγούμε. Όλα τα άλλα είναι ανοιχτά». Δεν το είπε ευθέως , αλλά εμμέσως στο βάθος του μυαλού του είναι η είσοδος στα play-off και η διεκδίκηση της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του τσάμπιονς λιγκ. Νομίζω, ότι αυτός είναι ο κρυφός στόχος των ανθρώπων του Παναθηναϊκού. Δεν το φωνάζουν, αλλά μεταξύ τους το συζητάνε και να που και τώρα ο Αναστασίου το είπε εμμέσως στην κάμερα του Action 24. Και εγώ λέω , ότι πολύ καλά κάνει και το πιστεύει.

Διάβασε περισσότερα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags