Facebook Pixel Άντε να ξεμπλέξουν με τον… Αχαρναϊκό ο Αυλωνίτης κι ο Ολυμπιακός
| 2014-01-02 20:18:00

Άντε να ξεμπλέξουν με τον… Αχαρναϊκό ο Αυλωνίτης κι ο Ολυμπιακός

Άντε να ξεμπλέξουν με τον… Αχαρναϊκό ο Αυλωνίτης κι ο Ολυμπιακός

Ο Κώστας Κετσετζόγλου γράφει για τον συγκλονιστικό Μιχάλη Παυλή και παράλληλα εύχεται και καλά... ξεμπερδέματα στον Τάσο Αυλωνίτη

Καλή χρονιά να έχουμε. Με υγεία για όλο τον κόσμο. Οπου κι αν ανήκει, ότι κι αν αγαπάει. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο αγαθό. Κάθε μέρα το αντιλαμβανόμαστε. Και μετά το... ξεχνάμε και δίνουμε μεγαλύτερη σημασία από όσο πρέπει στα μικρα και ασήμαντα.

Σήμερα ο Μιχάλης Παυλής μας έστειλε ένα ακόμη μήνυμα. Με το συγκλονιστικό αντίο του μετά την μάχη που έδωσε με τόσο πάθος και τόσο τσαμπουκά για να κρατήσει έστω κι ένα λεπτό παραπάνω το ωραιότερο παραμύθι της ζωής του όπως το χαρακτήρισε.

Ο Μιχάλης έκοψε το ποδόσφαιρο επειδή πλέον δεν μπορούσε να πείσει άλλο τους γιατρούς που τον έλεγαν τρελό εδώ και δύο χρόνια τουλάχιστον αλλά θα είναι πάντα εδώ. Θα συνεχίσει στην ΑΕΚ από ένα πόστο που θα βρεθεί και δεν θα φύγει ποτέ.

Και θα παλέψει και την κωλοαρρώστια που τον χτύπησε στο ωραιότερο παραμύθι της ζωής του αλλά δεν τον σκότωσε. Θα τον κάνει πιο δυνατό μαζί με την τεράστια αγάπη του λαού της ΑΕΚ, την μεγάλης οικογένειας που ίσως ούτε ο ίδιος δεν μπορούσε να φανταστεί πως είναι τόσο μεγάλη. Μιχάλη γερά. Μαζί, εδώ για ΠΑΝΤΑ.

Κι από την ιστορία ενός μεγάλου παλικαριού πάμε στην ιστορία του πρώτου μεγάλου... κορόιδου για το 2014. Το όνομα του Τάσος Αυλωνίτης.

Η συμπαθέστατη ομάδα του Αχαρναϊκού, ο εκπρόσωπος του κατακίτρινου και φουλ ΑΕΚτζήδικου Μενιδίου στην Β Εθνική κατέθεσε σήμερα στην ΕΠΟ δελτίο και συμβόλαιο του Τάσου Αυλωνίτη ο οποίος τα Χριστούγεννα δήλωνε μέσω περιβάλλοντος και δηλώσεων στους... συμπαίκτες του ξετρελαμένος επειδή θα γινόταν, όπως έλεγε κι ο Κώστας ο Νικολακόπουλος στο ραδιόφωνο, ο πέμπτος σέντερ μπακ του Ολυμπιακού στην θέση του Μετζανί.

Είναι γνωστό πως στην ΑΕΚ θεωρούσαν δικό τους τον παίκτη και ο Αυλωνίτης παίρνει άξια τον τίτλο του πρώτου κορόιδου του 2014 επειδή πίστεψε πως η ΑΕΚ του Μελισσανίδη είναι η ΑΕΚ που θα μπορούσε κάποιος να δεσμευτεί μαζί της και με τον... Αχαρναϊκό, να υπογράψει, να πάρει και λεφτά και μετά να το παίξει... Αλέκος και να υπογράψει και αλλού. Και που αλλού;

Στον Ολυμπιακό που πίστεψε πως θα κάνει πλάκα στην ΑΕΚ λες και είχε να κάνει με αυτούς που πέρυσι τέτοιο καιρό ψάχνονταν μήπς πάρουν κανένα Φετφατζίδη δανεικό. Ετσι λοιπόν την πάτησαν όλοι.

Με πρώτο κορόιδο τον παίκτη που κινδυνεύει με μεγάλη τιμωρία εκτός αν αποφασίσει να τιμήσει τις υπογραφές του, να κρατήσει την προκαταβολή και την 1η Ιουνίου να παρουσιαστεί στο Μενίδι και να φορέσει την φανέλα του Αχαρναϊκού όπου η ΑΕΚ θα παρακολουθεί την πρόοδο του και ίσως του δώσει μια ευκαιρία αργότερα.

Αν βέβαια έχει υπογράψει και στον Πανιώνιο αλλά και στον Ολυμπιακό, φαίνεται παιδί που δεν έχει πρόβλημα να υπογράφει γενικώς, μπορεί να κάτσει μερικούς μήνες, για την ακρίβεια... 12, έξω μέχρι να γίνει ο πέμπτος στόπερ του Ολυμπιακού. Καλά ξεμπερδέματα λοιπόν με τον Αχαρναϊκό Τάσο και παιδιά του Ολυμπιακού. Είπαμε. Με αυτή την ΑΕΚ δεν παίζεις.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags