Facebook Pixel Γιατί πάει στην Ξάνθη ο ΠΑΟΚ;
| 2014-01-02 22:42:00

Γιατί πάει στην Ξάνθη ο ΠΑΟΚ;

Γιατί πάει στην Ξάνθη ο ΠΑΟΚ;

Δεύτερη ημέρα του 2014 και ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου αναρωτιέται για το ποιο είναι το κίνητρο του Δικεφάλου και θυμάται... τον βοηθό που ακύρωσε το γκολ του Λεβαδειακού στην Τούμπα...
 

Το 2014 ξεκινάει με τον Δικέφαλο να παίζει στην Ξάνθη. Περίεργο παιχνίδι, όπως τέτοια μπορεί να είναι πολλά άλλα ματς του δευτέρου γύρου.

Ο ΠΑΟΚ είναι 10 βαθμούς πίσω από τους ανίκητους και εφτά μπροστά από τον τρίτο. Εννιά βαθμούς πάνω από τον Παναθηναϊκό και 13 από τον σημερινό τελευταίο των πλέι οφ!

Είναι δύσκολο να βρεθεί κίνητρο για τον ποδοσφαιριστή. Πρόκειται για μία επικίνδυνη κατάσταση. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται τέσσερα ματς πίσω από τον Ολυμπιακό (πρέπει να κάνει τέσσερις νίκες παραπάνω από τους ερυθρόλευκους δηλαδή) και… με την ίδια λογική, άλλα τόσα παιχνίδια μπροστά από τους διώκτες του.

Ξέρουμε όλοι, ότι είναι απίθανο να φθάσει στην πρώτη θέση και πολύ δύσκολο να χάσει την δεύτερη. Και αυτή η σκέψη είναι επικίνδυνη… (Όσο επικίνδυνο έχει αποδειχθεί να το να κερδίσει η δεύτερη ομάδα του πρωταθλήματος την πρώτη θέση των πλέι οφ!)

Εδώ χρειάζονται νέα κίνητρα, τρικ του προπονητή, εγρήγορση, συγκέντρωση, καλή νοοτροπία από μη κορεσμένους ποδοσφαιριστές. Ένας φίλος είπε: «Να τους δώσει και πριμ αν φθάσουν στους 80 ή 85 πόντους». Κάτι πρέπει να γίνει πάντως γιατί ο ΠΑΟΚ μετά και τα τελευταία αποτελέσματα του 2013 είναι σα συμμετέχει σε ένα δικό του-ατομικό πρωτάθλημα…

* Τελικά ποιος είναι πιο γραφικός ή πιο ανόητος: Αυτός που καταγράφει ότι ο Σπάθας με το πέναλτι Νέτσιντ στα Γιάννινα έχει να σφυρίξει έξι αγωνιστικές ή ο μουγκός-αδύναμος παράγοντας που απλώς παρακολουθεί: Τον Κύζα να σφυρίζει κανονικά μετά το: ΠΑΟΚ – Απόλλων και τον Καλογερόπουλο να επιβραβεύεται με νέους ορισμούς για την βουτιά Βάις στο Ολυμπιακός- Αστέρας;

* Ο Καρατζίκας παίζει βοηθός στον ΠΑΟΚ και προσπαθώ επί ώρες να θυμηθώ τι μου θυμίζει… τι μου θυμίζει. Κάτι έγινε με ένα παθητικό οφσάιντ παλιότερα… Ο Ντιόγκο ήταν αν δεν κάνουμε λάθος σε Ολυμπιακός – Καβάλα... Φάση όπως αυτή του Καραγκιζόπουλου τις προάλλες στο Ολυμπιακός- ΠΑΣ.

Δεν θυμόμαστε όμως τι έγινε ακολούθως με τον Καρατζίκα… Αν μπορεί κάποιος με καλύτερη μνήμη ας βοηθήσει…

Ο Καραγκιζόπουλος βέβαια που θυμάται τον Καρατζίκα και τι ακολούθησε (πάει να σπάσει το κεφάλι μου, αλλά δεν θυμάμαι…) φυσικά δεν σήκωσε σημαία.

Ο οποίος Καραγκιζόπουλος παίζει κανονικά την άλλη Πέμπτη στο Ηρακλής – ΠΑΟΚ! (Ποιος να τον τιμωρήσει;)

Από εκεί και πέρα συνεχίζονται οι προβλέψεις για το πότε θα ξαναπαίξει ο βοηθός που ακύρωσε το γκολ του Λεβαδειακού στην Τούμπα: Οι πιο αισιόδοξες εκτιμήσειςκάνουν λόγο για το 2015!

Μεγάλες στιγμές-επιτυχίες για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ!! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags