Facebook Pixel Ο γίγαντας Παυλής θα κερδίσει!
| 2014-01-02 23:33:00

Ο γίγαντας Παυλής θα κερδίσει!

Ο γίγαντας Παυλής θα κερδίσει!

«Ντου από Παντού» με το μήνυμα της χρονιάς από τον Μιχάλη Παυλή, ένα μήνυμα με αποδέκτες όλους τους ποδοσφαιρόφιλους, ανεξάρτητα τι ομάδα υποστηρίζουν.

Η περιπέτεια με την υγεία του Μιχάλη Παυλή είναι γνωστή καιρό τώρα. Και με την έναρξη του 2014 έβγαλε αυτή την ανακοίνωση. Όσοι προσπαθούσαν να πειστούν ότι είναι καλύτερα, ότι ξεπέρασε το πρόβλημα, ότι θα συνεχίσει την καριέρα του, ήταν λογικό να στεναχωρηθούν με το άκουσμα της σημερινής είδησης.

Ο Παυλής επέλεξε το αυτονόητο. Να διακόψει την ποδοσφαιρική του καριέρα για να μπορέσει να κερδίσει την ασθένεια που τον ταλαιπωρεί. Και θα την κερδίσει! Μακάρι, μάλιστα, κάποια στιγμή, απελευθερωμένος πια από τέτοια άγχη, να μπορέσει να επιστρέψει στα γήπεδα.

Η αγάπη του Παυλή για την ομάδα του, ο γενναίος τρόπος που επέλεξε να αντιμετωπίσει την ασθένεια, η μεγαλόψυχη ανακοίνωσή του, όλα αυτά δείχνουν έναν ποδοσφαιριστή – πρότυπο.

Μπορεί ο Παυλής να μην κατάφερε να κάνει την μεγάλη καριέρα, παρά το σπουδαίο ταλέντο του. Τον φρέναραν τα προβλήματα υγείας, βλέπετε. Σίγουρα, όμως, έχει καταφέρει να κερδίσει την εκτίμηση και την στήριξη των φιλάθλων. Ανεξάρτητα τι ομάδα υποστηρίζουν.

Σε τέτοια σοβαρά ζητήματα δεν υπάρχει Ολυμπιακός, δεν υπάρχει Παναθηναϊκός, δεν υπάρχει ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρης, Ηρακλής, Πανιώνιος. Υπάρχει η αποδοχή, η εκτίμηση, ο σεβασμός, αυτά που τέλος πάντων ενώνουν όλους τους πραγματικούς φίλους της μπάλας. Και είναι πάνω από φανέλες και οπαδικές προτιμήσεις.

Κάθε σύλλογος έχει βιώσει τις δικές του άσχημες στιγμές, τις δικές του τραγωδίες, τις δικές του απώλειες. Κάθε οπαδός ξέρει τι σημαίνουν δυσκολίες για λόγους υγείας. Κάθε φίλαθλος καταλαβαίνει! Και ο καθένας συμπαραστέκεται στον Παυλή!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags