Facebook Pixel Εκεί δεν πρέπει να την πατήσει ο Ολυμπιακός!
| 2014-01-04 10:30:00

Εκεί δεν πρέπει να την πατήσει ο Ολυμπιακός!

Εκεί δεν πρέπει να την πατήσει ο Ολυμπιακός!

«Ντου από Παντού» για τον πρώτο αγώνα της νέας χρόνιας για τον Ολυμπιακό κόντρα στην Καλλονή.

Για γκολ και θέαμα

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, θα μπει στο γήπεδο σαν αφεντικό του αγώνα. Για να κάνει ποδαρικό με το δεξί, να δώσει χαρά στον κόσμο που θα πάει στο γήπεδο, προσφέροντας παράλληλα γκολ και θέαμα.

Μόνο ένας

Για τον Ολυμπιακό, άλλωστε, μόνο ένας κίνδυνος υπάρχει στο πρωτάθλημα. Της χαλάρωσης. Εκεί, δηλαδή, δεν πρέπει να την πατήσει.

Με πολλές λύσεις

Έχει ξεφύγει ο Ολυμπιακός στην βαθμολογία, είναι άνετος στα περισσότερα παιχνίδια, έχει πολλές λύσεις στο ρόστερ του. Κι επειδή τα πιο πολλά ματς τα καθαρίζει σχετικά εύκολα, όσο να’ ναι μπορεί κάποια στιγμή να επαναπαυθεί σε μερικούς αγώνες.

Στην πρίζα

Η ομάδα, λοιπόν, έχει ουσιαστικά έναν αντίπαλο φέτος στο πρωτάθλημα. Τον εαυτό της. Όσο ο Ολυμπιακός είναι στην πρίζα και παίζει με τσίτα τα γκάζια, δηλαδή βρίσκεται σε επαγρύπνηση, θα βάζει πολλά γκολ και θα κερδίζει εύκολα. Κι επειδή υπάρχει μπροστά και το μεγάλο κίνητρο της Ευρώπης, θα πρέπει να συνεχίσει σε υψηλές στροφές. Μην χαλαρώσει, όπως είπαμε. Να μην επαναπαυθεί.

Το καμπανάκι

Εκεί, άλλωστε, ρίχνει και το βάρος ο Μίτσελ, αφού είναι λογικό να κτυπάει το καμπανάκι στους ποδοσφαιριστές του, ώστε να είναι σε εγρήγορση, ειδικά όταν υπάρχουν βατά παιχνίδια στο πρόγραμμα. Ματς, δηλαδή, που αν κάποιος τα υποτιμήσει μπορεί να εξελιχθούν σε παγίδες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags