03/01/11 - 15:45

Καρφιά Ιβκοβιτς

Πέταξε τα καρφιά του για το προηγούμενο προπονητικό τιμ ο Ντούσαν Ιβκοβιτς.

Καρφιά Ιβκοβιτς
54.039views 0shares

Τίποτα δεν αφήνει να πέσει κάτω από ο Σέρβος, που στην αρχή της σεζόν είχε πει στην παρουσίασή του ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει πλέον προβάδισμα στο προπονητικό κομμάτι.

"Είχαμε διάφορα θέματα να λύσουμε όταν ήρθα. Κυρίως συγκέντρωσης και επαγγελματισμού. Δε θέλω να μιλήσω για αυτά που βρήκα εδώ, αφήστε το, σας παρακαλώ… Δεν είναι σωστό”, ήταν η πρώτη ατάκα με υπονοούμενα. Αλλά δεν έμεινε εκεί:

"Μέσα στο παιχνίδι χρειάζεται πειθαρχία και για αυτό υπεύθυνος είναι ο προπονητής. Σίγουρα δεν θα αφήσω τους παίκτες και το ξέρουν ήδη στη διάρκεια των ντέρμπι να έχουνε συζητήσεις, γελάκια και όλα αυτά. Αυτά να τα αφήσουν για μετά, μέσα στον αγώνα δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα”.

Ακόμα και για τον Παπαλουκά είπε: 'Έχουμε τον πιο έμπειρο γκαρντ που υπάρχει, τον Παπαλουκά. Όταν ήρθα εδώ και τον βρήκα ξανά, ήταν… άλλος παίκτης. Τώρα βλέπω και πιστεύω ότι θα ξεκινήσει και αυτός να παίζει σαν Παπαλουκάς.

Πώς να μην τον λατρέψουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού τον Ντούντα με αυτά που λέει. Οσο βλέπει ο κόσμος, τα δηλώνει και ο Σέρβος.