Facebook Pixel Πυρετό ο Σηφάκης, βράζει ο Κούπερ!
| 2011-01-03 15:56:00

Πυρετό ο Σηφάκης, βράζει ο Κούπερ!

Πυρετό ο Σηφάκης, βράζει ο Κούπερ!

Πολλά τα προβλήματα στον Άρη ενόψει της αναμέτρησης με την Καβάλα.

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ είδε στη σημερινή προπόνηση τον Μιχάλη Σηφάκη να μην προπονείται λόγω πυρετού.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή, ωστόσο η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.

Στη διάθεση του Αργεντινού για το παιχνίδι κόντρα στην Καβάλα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» δεν βρίσκονται και οι τραυματίες Τόχα και Τζέζαρεκ, οι οποίοι δεν έχουν αποθεραπευτεί.

Ο Παπαζαχαρίας παρά το γεγονός ότι χθες προπονήθηκε με την ομάδα δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο τιμωρημένος Βανγκέλη, καθώς επίσης και οι Ναφτί, Πορτίγια, Μπουγαίδης, όπως και ο Ρονάλντο που αναμένεται σήμερα στην Θεσσαλονίκη.

Πολλές οι απουσίες για τον Αργεντινό...

Οι 20 που θα έχει στη διάθεση του ο Κούπερ είναι οι εξής: Σηφάκης, Βελλίδης, Χουάνμα, Μίσελ, Οριόλ, Νέτο, Λαζαρίδης, Κουλουχέρης, Φατί, Πρίττας, Καζναφέρης, Χαβίτο, Μενδρινός, Τσεζνάουσκις, Αραβίδης, Κόκε, Ρουίζ, Οικονομόπουλος και Κατίδης.

Στο μεταξύ, ο Κούπερ μιλώντας για το ματς με την Καβάλα, είπε:

«Καταρχήν θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο Χρόνια Πολλά και Καλή χρονιά. Το παιχνίδι με την Καβάλα είναι δύσκολο. Παίζουμε εντός έδρας, αλλά απέναντί μας έχουμε μία πολύ καλή ομάδα.

Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε τους 3 βαθμούς και μόνο με αυτή την σκέψη πρέπει να κατεβούμε στον αγωνιστικό χώρο. Εξάλλου όλοι μας ατομικά, αλλά και ως ομάδα, νιώθουμε ότι έχουμε ένα χρέος, γιατί ενώ στο Europa League κάνουμε μία πολύ καλή πορεία, δεν παρουσιάζουμε το ανάλογο καλό πρόσωπο και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Όλοι λοιπόν, οφείλουμε να δώσουμε τις απαντήσεις μας, αν και μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι και λόγω των ελλείψεων που έχουμε, με δεδομένες τις απουσίες από τραυματισμούς. Μοναδικός μας στόχος όμως είναι οι 3 βαθμοί και για αυτούς θα πρέπει να παλέψουμε ως το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης»

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags