Facebook Pixel "Σκάστε τα, να τους πάρετε..."
| 2011-04-10 12:15:00

"Σκάστε τα, να τους πάρετε..."

"Σκάστε τα, να τους πάρετε..."

Ξεκάθαρος είναι ο Μάκης Ψωμιάδης σε όσους τον πλησιάζουν για τους Αμπντούν-Ντουγκλάο που βρίσκονται ψηλά στη μεταγραφική λίστα Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού. "Ποιες φιλίες; Τα λεφτά"!

Όλο και πιο έντονα …παίζουν τις τελευταίες ημέρες τα ονόματα των Αμπντούν και Ντουγκλάο στα ρεπορτάζ των δύο «μεγάλων», Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Αμφότεροι είναι παίκτες που έχουν κάνει καλό πρωτάθλημα και απασχολούν έντονα, τόσο τους «πράσινους» όσο και τους «ερυθρόλευκους». Θεωρούν πως είναι δύο χρήσιμοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπορούν να αποτελέσουν δύο πολύ καλές αλλαγές για την ερχόμενη -δύσκολη οικονομικά- σεζόν.

Με δεδομένο, λοιπόν, πως αγωνίζονται σε μία μικρομεσαία ομάδα, κάποιοι εκτιμούν ότι δεν θα είναι και πολύ ακριβοί. Την τιμή, όμως, την βάζει αυτός που πουλάει και στην προκειμένη περίπτωση είναι η οικογένεια Ψωμιάδη.

Όσο πλησιάζει το καλοκαίρι, όλο και εντείνονται οι πιέσεις από τους δύο «μεγάλους» προς τους «Αργοναύτες», ώστε να «κλείσουν» από τώρα και τους δύο παίκτες και μάλιστα σε… καλή τιμή.

Ο «Big Mac», όμως, είναι ξεκάθαρος και δύσκολα θα αλλάξει γνώμη. "Όποιος δώσει τα περισσότερα, θα τους πάρει και στην ομάδα του. Η Καβάλα δεν έχει …φιλίες με κανέναν. Μεταγραφές κάνουμε. Αν τους θέλουν, ας πληρώσουν", λέει τις τελευταίες ημέρες στο περιβάλλον του και όπως φαίνεται, είναι έτοιμος για… δημοπρασία.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags