Facebook Pixel Χτυπάνε το κεφάλι τους με Λέτο!
| 2011-04-10 14:00:00

Χτυπάνε το κεφάλι τους με Λέτο!

Χτυπάνε το κεφάλι τους με Λέτο!

Ο φόβος των αντιδράσεων χάλασε το περασμένο καλοκαίρι ένα εξαιρετικό deal του Παναθηναϊκού για την παραχώρηση του Αργεντινού. Τώρα με πόσα λεφτά θα τον πουλήσουν;

Ο Λέτο θέλει να φύγει από τον Παναθηναϊκό κι αυτό φάνηκε και από τις πρόσφατες δηλώσεις του μάνατζέρ του. Ωστόσο, και οι "πράσινοι" θέλουν να πουλήσουν τον Αργεντινό μπας και μπει κανένα φράγκο στα ταμεία του συλλόγου.

Θα βγουν στην αγορά και θα ψάξουν την καλύτερη δυνατή πρόταση για τον Λέτο, τον οποίο, βεβαίως, ο κόσμος αγαπά και θα ξενερώσει με την αποχώρησή του.

Εξάλλου, μια τέτοια αποχώρηση (που μπορεί να συνοδευτεί κι από άλλες παρόμοιες) δείχνουν στους οπαδούς ότι η ομάδα θα αρχίσει να αποδυναμώνεται ελλείψει χρημάτων και αδιαφορίας των μετόχων.

Το θέμα, όμως, για τον Παναθηναϊκό είναι άλλο. Ότι δεν πρόκειται να βρουν ομάδα να παραχωρήσουν τον Λέτο με τα λεφτά που έπαιρναν το καλοκαίρι. Τότε η Μπενφίκα έδινε μέχρι και 6,5 εκ. ευρώ στους «πράσινους» για να αποκτήσει τον Αργεντινό, όπως είχε επιβεβαιωθεί και στο τελευταίο Δ.Σ. της ΠΑΕ δια στόματος του Νικόλα Πατέρα.

Ωστόσο, οι «πράσινοι» είχαν αρνηθεί για επικοινωνιακούς λόγους καθώς πουλώντας τέλος καλοκαιρού έναν από τους πιο δημοφιλείς παίκτες της ομάδας θα προκαλούσαν εκνευρισμό στους οπαδούς, ενώ πιθανότατα να μην βρισκόταν άξιος αντικαταστάτης του.

Τώρα φαίνεται ότι εκείνη η επιλογή τους αποδείχθηκε πέρα για πέρα λάθος. Γιατί και ο Λέτο δεν έκανε την σούπερ χρονιά (μάλιστα ήταν για ένα σημαντικό διάστημα τραυματίας) και ο Παναθηναϊκός έχασε το ρευστό που τώρα έχει τόσο πολύ ανάγκη.

Αυτό το καλοκαίρι που θα βγει στο "σφυρί" ο Αργεντινός τα δεδομένα είναι διαφορετικά κι αν οι «πράσινοι» καταφέρουν να πάρουν τα μισά λεφτά της Μπενφίκα θα πρέπει να πουν κι …ευχαριστώ.

Θυμίζουμε ότι ο Λέτο αποκτήθηκε προ διετίας από τη Λίβερπουλ με κάτι λιγότερο από 4 εκ. ευρώ, οπότε καταλαβαίνει κανείς ότι ο Παναθηναϊκός θα πάει ξεκάθαρα για ένα αποτυχημένο deal…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags