10/04/11 - 14:54

«Τα πόδια στο έδαφος, είμαστε όλοι κοντά»

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ κράτησε και πάλι χαμηλούς τους τόνους σε δηλώσεις του μετά τη νίκη του στο Grand Prix της Μαλαισίας. «Πολύτιμη η βοήθεια του KERS στην εκκίνηση», τόνισε.

«Τα πόδια στο έδαφος, είμαστε όλοι κοντά»
59.773views 0shares
TAGS

«Νομίζω ότι πρώτα απ' όλα μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι σήμερα, να το απολαύσουμε. Μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι για τους εαυτούς μας και δεν πρέπει να σταματήσουμε να πιέζουμε», είπε αρχικά ο Φέτελ και πρόσθεσε:

«Δύο αγώνες, δύο στα δύο. Είναι το τέλειο, αλλά υπάρχει ακόμα πάρα πολύς δρόμος. Πολλοί βαθμοί παραμένουν εκεί για να τους πάρουμε, οπότε πρέπει να κρατήσουμε τα πόδια μας στο έδαφος. Είδαμε ότι πόσο κοντά ήταν οι άλλοι εδώ, πολύ πιο κοντά από την Αυστραλία».

Ο Γερμανός είναι ικανοποιημένος από το μονοθέσιό του: «Τα πράγματα δείχνουν καλά και αν αυτή είναι η ανταμοιβή, δεν είναι πρόβλημα να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο. Αύριο ξεκινάει η Κίνα και θα δούμε πώς θα τα πάμε εκεί».

Σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετώπισε με το KERS τόσο ο ίδιος όσο και ο Γουέμπερ, επεσήμανε: «Σίγουρα τα πράγματα δεν πήγαν σύμφωνα με τον σχεδιασμό. Το KERS πότε δούλευε και πότε όχι μέσα στην κούρσα. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό».

Φυσικά, παραδέχθηκε ότι αν δεν είχε το KERS στην εκκίνηση του αγώνα, τα πράγματα θα ήταν δύσκολα για τον ίδιο: «Σήμερα αν δεν είχαμε KERS στην εκκίνηση θα ήμασταν σε διαφορετική θέση. Μας έδωσε αυτό που χρειαζόμασταν. Αργότερα υπήρξε ένα πρόβλημα αργότερα οπότε το σβήσαμε, αλλά μετά επανήλθε».