Facebook Pixel «Φανταστική εκκίνηση!»
| 2011-04-10 15:07:00

«Φανταστική εκκίνηση!»

«Φανταστική εκκίνηση!»

Ο Νικ Χάιντφελντ από τα αζήτητα επέστρεψε στην Formula 1, καθώς λόγω του τραυματισμού του Ρόμπερτ Κούμπιτσα κέρδισε θέση βασικού στην Renault. Ο Γερμανός είχε να ανέβει στο βάθρο σχεδόν δύο χρόνια!

Ο ίδιος παραδέχθηκε πως τα κατάφερε σήμερα στην Μαλαισία να τερματίσει στην τρίτη θέση, χάρη στην φανταστική του εκκίνηση, αλλά και επειδή όλοι στην ομάδα δούλεψαν σκληρά.

«Η εκκίνηση ήταν φανταστική και διασκεδαστική. Στην Αυστραλία κέρδισα πολλές θέσεις στην εκκίνηση, αλλά δεν περίμενα κι εδώ την ίδια εκκίνηση από την έκτη θέση. Ένιωθα ότι μονομαχούσα με τον Φέτελ, ο οποίος με παρακολουθούσε από τους καθρέφτες του. Μετά έκανα το καλύτερο που μπορούσα, αλλά ήταν ταχύτερος», σχολίασε αρχικά.

Και συνέχισε: «Στο πρώτο κομμάτι έπεφταν μερικές σταγόνες και μίλησα με τα πιτ λέγοντας ότι τα ελαστικά είχαν τελειώσει. Μου είπαν να μείνω έξω καθώς δεν θέλαμε ένα επιπλέον πιτ στοπ. Είχαμε καλό ρυθμό αργότερα, ειδικά με τη σκληρή γόμα και μετά έπρεπε να κρατήσω τη θέση μου από τον Μαρκ που ερχόταν με φόρα και μου επιτέθηκε, αλλά τα ελαστικά του έχασαν απόδοση. Το πρώτο μου βάθρο με τη Renault είναι ένα σπουδαίο βήμα».

Πετρόφ: «Είμαστε ανταγωνιστικοί…»

Από την πλευρά του, ο Πετρόφ δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος για την ομάδα και το δεύτερο βάθρο μας. Έκανα ένα μικρό λάθος που δεν έπρεπε να έχει τα αποτελέσματα που είχε. Βγήκα λίγο εκτός και το μονοθέσιο απογειώθηκε και έπεσε με δύναμη. Και οι δύο θα έπρεπε να είμαστε στους βαθμούς, αλλά τουλάχιστον ξέρω ξεκάθαρα ότι έχουμε το ρυθμό για να είμαστε ανταγωνιστικοί φέτος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags