Facebook Pixel «Πιαστήκαμε κορόιδα»
| 2011-01-03 16:39:00

«Πιαστήκαμε κορόιδα»

«Πιαστήκαμε κορόιδα»

Πολλοί είναι εκείνοι στον Ολυμπιακό που στο άκουσμα του νέου τραυματισμού του Μοϊσές Ουρτάδο, αποφάνθηκαν: «Δυστυχώς όσοι έλεγαν ότι πιαστήκαμε κορόιδα με αυτή τη μεταγραφή, επιβεβαιώνονται».

Έτσι ακριβώς είναι. Οι ερυθρόλευκοι, ενώ γνώριζαν ότι ο 30χρονος αμυντικός χαφ κουβάλαγε αρκετά προβλήματα τραυματισμών, δεν ασχολήθηκαν φαίνεται ιδιαίτερα με το βεβαρημένο παρελθόν του και τον υπέγραψαν τον περασμένο Αύγουστο χωρίς πολλά πολλά μιας και ήταν εισήγηση Ερνέστο Βαλβέρδε τον οποίο λίγα εικοσιτετράωρα νωρίτερα είχε χρίσει «απόλυτο αφεντικό» ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Τώρα ο Ολυμπιακός έχει μείνει χωρίς αμυντικό χαφ. Έξω λόγω τραυματισμού ο Ντουντού, έξω και ο Ουρτάδο. Ο Γ. Παπαδόπουλος δεν κάνει στον Βαλβέρδε και τον είχαν για δανεισμό (ίσως τώρα αλλάξει το πράγμα) ενώ ο Κατσικογιάννης περίσσευε και δόθηκε στα τέλη Αυγούστου δανεικός στον ΟΦΗ.

Άσε δε που και ο Μοντέστο που θα μπορούσε να καλύψει έστω και κατ’ ανάγκη τη θέση στο ματς με τον Ηρακλή είναι εκτός λόγω καρτών. Βλέπουμε Μπίλαρο Τοροσίδη αμυντικό χαφ την Τετάρτη. Υπάρχει και άλλος;
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags