Facebook Pixel "Απαγορεύεται η αδιαφορία"
| 2011-04-11 07:56:00

"Απαγορεύεται η αδιαφορία"

"Απαγορεύεται η αδιαφορία"

Ο Κύριος Πρόεδρος γράφει στο blog του για την αδιαφορία των παικτών του Ολυμπιακού, οι οποίοι γνωρίζοντας ότι το πρωτάθλημα έχει τελειώσει είχαν το μυαλό τους στη φιέστα.

Κύριε πρόεδρε

Όταν είσαι πρωταθλητής και στους συν 13 βαθμούς από τον δεύτερο, δεν σκέφτεσαι τη φιέστα, αλλά το πώς θα υπερασπιστείς τη διαφορά και θα τη μεγαλώσεις ακόμη περισσότερο.

Μπαίνεις σε κάθε αγώνα λυσσασμένος για νέες νίκες και δεν σταματάς ποτέ και πουθενά. Κλείνεις στόματα σε κάθε ευκαιρία και δεν δίνεις δικαιώματα στον οποιονδήποτε να πει οτιδήποτε.

Δεν περιμένεις τις διακοπές πριν έρθει η ώρα τους. Πρέπει να αποδεικνύεις συνεχώς ποια ομάδα είσαι, πόσο μεγάλη ομάδα είσαι. Αυτό σας είχε ζητήσει και ο πρόεδρος, αλλά κάποιοι στο Ρέντη το ξεχάσατε. Όπως ξεχάσατε ότι δίνεται εξετάσεις σε κάθε αγώνα και κανείς αγώνας δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι αδιάφορος

Όταν φοράς αυτή τη φανέλα απαγορεύεται να είσαι αδιάφορος. Η συνεχής προσπάθεια σε καταξιώνει και σε κάνει πολύ μεγάλη ομάδα. Σε κάθε αγώνα, σε κάθε ημίχρονο, σε κάθε φάση πρέπει να δείχνει δυνατός ως σύνολο με μεγάλους παίκτες-προσωπικότητες.

Πολλοί από εσάς δίνεται εξετάσεις, είτε παίζεται ένα λεπτό, είτε έναν αγώνα. Απαγορεύεται να πετάτε τις ευκαιρίες στο καλάθι των αχρήστων. Κάθε ματς είναι για σας τελικόςChampions League κι όχι αγγαρεία, επειδή ίσως σας παρέσυραν κάποιοι άλλοι παίκτες που δεν ήταν τόσο διψασμένοι και υπό της επήρεια της φιέστας.

Ελπίζω ότι και στον αγώνα-φιέστα δεν θα έχετε το μυαλό σας στη στέψη, αλλά ότι θα παίξετε το ποδόσφαιρο που ξέρετε κι έχετε δείξει ότι μπορείτε για να δει και ο κόσμος που θα έρθει να σας αποθεώσει για τη φετινή κούπα, αυτό που του αξίζει.

Για να μας βοηθήσετε να καταγράψουμε στην άκρη του μυαλού μας το χθεσινό παιχνίδι ως μια κακή παρένθεση στη διάρκεια μιας επιτυχημένης σεζόν που σας βρίσκει πανάξιους πρωταθλητές.

Υ.Γ.1: Νομίζω ότι ο Βαλβέρδε μένει.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags