Facebook Pixel "Το παιδί δεν κάνει για τη θέση"
| 2011-04-11 08:23:00

"Το παιδί δεν κάνει για τη θέση"

"Το παιδί δεν κάνει για τη θέση"

Την άποψη ότι η θέση του Ποτουρίδη δεν είναι αυτή του σέντερ μπακ αλλά του αριστερού πλάγιου αμυντικού, εκφράζει μέσα από το blog του ο Κώστας Νικολακόπουλος, με βάση και το χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Περιστέρι.

• Πρώτα να ξεκαθαρίσω ότι για την ήττα στο Περιστέρι δεν μπορεί να ευθύνεται μόνο ο Ποτουρίδης, από την στιγμή που οι παίκτες του Ολυμπιακού, με πρώτο τον Tζεμπούρ, εμφανίστηκαν «αλλού για αλλού».

• Αλλά θα ασχοληθώ με τον νεαρό αμυντικό, γιατί αυτό το παιχνίδι επιβεβαίωσε την άποψη που εδώ και καιρό έχω καταθέσει, ότι το παιδί δεν κάνει για σέντερ μπακ. Αριστερός μπακ ήταν και σε αυτή τη θέση λογικά πρέπει να γυρίσει, από την στιγμή μάλιστα που έχει τόσο καλό αριστερό πόδι και μπορεί να το χρησιμοποιήσει στις σέντρες βγαίνοντας στην γραμμή-άλλωστε, στις μικρές εθνικές ομάδες αριστερό μπακ παίζει. Ίσως είναι καλό να δοκιμαστεί εκεί και στον Ολυμπιακό.

• Με το ύψος που έχει ο Ποτουρίδης για να σταδιοδρομήσει ως κεντρικός αμυντικός, πρέπει να έχει φοβερή αλτικότητα, μεγάλη δύναμη και τρομερή ταχύτητα. Δεν τα βλέπω εγώ αυτά τα στοιχεία. Μακάρι φυσικά να κάνω λάθος και το παιδί να πιάσει στον Ολυμπιακό, που έχει ανάγκη από Ελληνόπουλα. Αλλά είναι νομίζω ότι στα δύο τρία τελευταία παιχνίδια του, κάνει πολύ εύκολα, σημαντικά λάθη.

• Καλώς τον έβαλε, πάντως, ο Βαλβέρδε χθες. Αν δεν του έδινε ευκαιρία τώρα πότε θα του έδινε; Όπως και του Μέγερι και του Φετφατζίδη, σε ρόλο δεκαριού- όλοι δεν έχουμε φαγωθεί ότι εκεί είναι η θέση του;

• Στα πιο σοβαρά τώρα; Η εμφάνιση του Ολυμπιακού δεν ήταν καλή, κακή η, μέτρια. Ήταν θλιβερή. Θλιβερή.

Πηγή: sportfm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags