Facebook Pixel "Εκνευρισμένος με Ατρόμητο"
| 2011-04-11 10:20:00

"Εκνευρισμένος με Ατρόμητο"

"Εκνευρισμένος με Ατρόμητο"

Η ομάδα του Περιστερίου δεν πήρε όσα άξιζε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και αδικήθηκε με το να φτάνει στην προτελευταία αγωνιστική για να σωθεί μαθηματικά, σύμφωνα με τον Σπανό.

Ο ισχυρός άνδρας του Ατρόμητου μίλησε σχετικά στο "Sentra FM" και σχολίασε για τη φετινή πορεία της ομάδας του:

«Σίγουρα στο πρωτάθλημα έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας. Είναι άδικο για την ποιότητα που έχουμε ως ομάδα να ταλαιπωρούμαστε μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές. Θεωρώ ότι από δικά μας λάθη φτάσαμε σε αυτή τη θέση, καθώς δεν νικήσαμε στα ματς που έπρεπε και αξίζαμε. Πετάξαμε αρκετούς βαθμούς, ειδικά μέσα στο Περιστέρι. Βέβαια, μας απορρόφησε αρκετή πνευματική και σωματική ενέργεια το Κύπελλο».

Ανακούφιση και εκνευρισμός: «Είμαι εκνευρισμένος γιατί η ομάδα μου δεν πήρε φέτος μέσα στον αγωνιστικό χώρο αυτό που της άξιζε. Στο σημείο που φτάσαμε έπρεπε να νικήσουμε τον Ολυμπιακό για να μην πάμε με το άγχος στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής. Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Από την μία ανακούφιση και από την άλλη εκνευρισμός».

Αουτσάιντερ στον τελικό: «Κατεβαίνουμε στον τελικό με την ταμπέλα του αουτσάιντερ και αυτό πιστεύω ότι μας εξυπηρετεί γιατί δεν θα έχουμε άγχος. Έχουμε δείξει ότι στην καλή μας μέρα μπορούμε να κοιτάξουμε κάθε ομάδα στα μάτια και θεωρώ ότι στις 30 του μήνα θα είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε τον πρώτο τίτλο της ιστορίας μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags