Facebook Pixel "Εμφάνιση για ...στατιστικό λάθος"
| 2011-04-11 10:55:00

"Εμφάνιση για ...στατιστικό λάθος"

"Εμφάνιση για ...στατιστικό λάθος"

O Γιώργος Μαζιάς γράφει για την βαριά ήττα του αδιάφορου βαθμολογικά Ολυμπιακού στο Περιστέρι και θυμάται τις παρόμοιες κακές εμφανίσεις των Πειραιωτών στα περσινά πλέι οφ.

Aναλυτικά το άρθρο του:

Επί εποχής Βαλβέρδε (τόσο στην πρώτη όσο και στην δεύτερη θητεία) ήταν η χειρότερη εμφάνιση αυτή στο Περιστέρι. Μικρό το κακό θα πείτε αφού το πρωτάθλημα έχει κατακτηθεί από τους "ερυθρόλευκους". Δεν ήταν μάλιστα και μια ήττα που στραπατσάρισε το πρόσωπο των πρωταθλητών. Σϊγουρα όμως ξενίζει να βλέπεις τους Πειραιώτες τόσο αδιάφορους και ασύνδετους.

Ο Ατρόμητος είχε μεγάλο κίνητρο και το έβλεπες από το πρώτο λεπτό πόσο δυνατά έπεφταν πάνω στη μπάλα σε πλήρη αντίθεση με τους αντιπάλους τους. Οι ευκαιρίες που έδωσε ο Βαλβέρδε πήγαν σε αυτό το παιχνίδι στράφι ενώ τα πειράματα (ακίνδυνα και ανώδυνα) δεν έπιασαν. Κανείς από τους "κόκκινους" δεν είχε διάθεση. Από το ξεκίνημα περίμενε πότε θα τελειώσει το ματς και αυτό το εκμεταλλεύθηκαν άριστα οι γηπεδούχοι. Δεν χάθηκε ο κόσμος για τον Ολυμπιακό. Του χάλασαν βέβαια τα στατιστικά και κατέγραψε την πέμπτη φετινή ήττα. Συμπεράσματα αγωνιστικά δεν μπορούν να βγουν.

Στους παίκτες δεν έβγαινε τίποτα και όπως όλοι έβλεπαν το μυαλό ήταν στη φιέστα. Είχαν αδειάσει μετά την εξάρα επί της ΑΕΚ και για όλους τους το πρωτάθλημα είχε τελειώσει. Μπορεί όμως ο Ολυμπιακός να παίζει τόσο άσχημα; Δεν είναι πλήγμα για το πρεστίζ του μια τόσο άνετη ήττα; Είπαμε ότι τόσο κακό Ολυμπιακό είχαμε να δούμε από πέρυσι στα πλεϊ οφ. Ανθρώπινο δεν είναι όμως μια μέρα να μην σου πάει τίποτα; Στη συνείδηση των περισσότερων περνάει μάλλον ως ένα ματς που ουσιαστικά δεν έγινε.

Ως μη γενόμενο που λένε και για τις φάσεις στο βόλλεϊ. Επίσης δεν καταδικάζεται κανείς για την εμφάνιση. Ισως μόνο ο Ουρτάδο που είχε την ευκαιρία να δείξει ότι βρήκε τον εαυτό του. Πέραν τούτου ουδέν. Αυτό το 3-1 στο Περιστέρι καταγράφεται ως... στατιστικό λάθος στη φετινή "ερυθρόλευκη" χρονιά...

Πηγή: sday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags