Facebook Pixel "Να πάρουν πόδι άνθρωποι της ΕΠΟ"!
| 2011-04-11 11:20:00

"Να πάρουν πόδι άνθρωποι της ΕΠΟ"!

"Να πάρουν πόδι άνθρωποι της ΕΠΟ"!

Ο Κώστας Πηλαδάκης μίλησε για ανθρώπους της Ομοσπονδίας που μιλούν με διαιτητές! "Ενημέρωσα τον Πιλάβιο, έκανε την έρευνά του και το παραδέχθηκε"! Δεν φεύγει από την ΑΕΛ.

Ο Κώστας Πηλαδάκης αναφέρθηκε σε ανθρώπους της ΕΠΟ που κάθε αγωνιστική μιλούν με διαιτητές για το πώς θα σφυρίζουν κάθε Kυριακή. Όπως τόνισε άλλοι διαιτητές επηρεάζονται και άλλοι όχι.

Μάλιστα, το αφεντικό της ΑΕΛ τόνισε ότι έχει ενημερώσει τον Σοφοκλή Πιλάβιο για το γεγονός, με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας να παραδέχεται το φαινόμενο!

Παράλληλα, ο κ. Πηλαδάκης τόνισε ότι δεν φεύγει από την ΑΕΛ παρά τις χθεσινές αποδοκιμασίες του κόσμου, ενώ παρουσίασε ένα DVD με έντεκα αλλοιώσεις αποτελεσμάτων σε βάρος της ομάδας του. "Ποια ομάδα θα μπορούσε να σωθεί με 11 αλλοιώσεις;", αναρωτήθηκε.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου:

"Είναι η χρονιά με την μεγαλύτερη μου παρουσία στην πόλη. Και όπως άφησα τους οπαδούς χθες να αναρτήσουν τα πανό τους, καλό είναι να μην κουκουλώνουν τα πρόσωπα τους. Τους αφήνω να λένε ότι θέλουν φτάνει να έχουν επιχειρήματα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν δεν πάει καλά η ομάδα φταίει πάνω από όλα ο πρόεδρος. Αναλαμβάνω τις ευθύνες μου. Αλλά είμαι ο ίδιος άνθρωπος που γνωρίσατε πριν 7 χρόνια. Εχω τους ίδιους φίλους, τους ίδιους συνεργάτες. Δεν φοράω γραβάτες, ούτε έχω πούρα. Κατηγορήστε με γι΄αυτό.

Το θέμα είναι όλοι να παραδεχτούμε τα λάθη μας. Ολοι! Και πρώτος εγώ! Είπα ότι έχω κάνει 999 λάθη. Αν δεν το κάνουμε όμως όλοι, τότε το μέλλον μας δεν θα είναι το ίδιο όμορφο όπως τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Βρίσκομαι σε ένα σταυροδρόμι ζωής. Ωραία, ανεβάζουμε την ομάδα του χρόνου αλλά τι νόημα έχει αν δεν αλλάξει η κατάσταση στο ποδόσφαιρο; Η ομάδα μας φέτος έχει υποστεί 11 αλλοιώσεις! Εχω μαζί ένα dvd με όλα τα λάθη που κάποια μπορεί να είναι ανθρώπινα, όμως καμία άλλη ομάδα δεν έχει τόσες αλλοιώσεις.

Να ανέβουμε του χρόνου; Και να έχουμε πάλι παράγοντες να βρίζουν, να επηρεάζουν διαιτητές. Να εκμεταλλεύονται την ευγένια μας και να αλλωνίζουν στο γήπεδο μας;

Επικοινώνησα με την ομοσπονδία και ενημέρωσα για συγκεκριμένους παράγοντες που μιλάνε και επηρεάζουν διαιτητές. Ο κύριος Πιλάβιος έκανε την έρευνα του και μου είπε ότι είχα δίκιο! Τι κάνει λοιπόν; Γιατί δεν τους διώχνει από την ΕΠΟ;

Και νομίζετε ότι απλά αυτοί οι άνθρωποι ασχολούνται μόνο με ένα ματς την εβδομάδα; Οχι βέβαια! Εχω ενημερώσει όλες τις αρμόδιες αρχές. Δεν με ενδιαφέρει να μπει κάποιος φυλακή. Εγώ θέλω να φύγουν όλοι αυτοί από το ποδόσφαιρο. Ειναι χρυσή ευκαιρία τώρα που πιάσαμε πάτο. Οποιος δεν κάνει το καθήκον του για να γίνει κάθαρση, είναι συνένοχος!

Και πάμε στις ομάδες που χρωστάνε. Ακούμε για ομάδες που χρωστάνε και τα διακανονίζουν του... Αγίου Ποτέ! Εγώ δεν χρωστάω! Γιατί να μην έχω χρέη 10 εκατομ. ευρώ και μετά να τα... διακανονίσω; Και να τα ρίξω σε μεταγραφές;

Πάμε και στον ΠΑΟΚ που ζήτησε πρόσφατα να εκδικαστεί η υπόθεση με την τιμωρία του άμεσα. Είχε δίκιο! Και δεν το λέω επειδή θα παίζαμε χωρίς θεατές στην Τούμπα. Αλλά γιατί είδαμε πρόσφατα άλλα μέτρα και άλλα σταθμά για άλλες ομάδες. Αυτή είναι η δικαιοσύνη;

Για το θέμα τώρα της αδειοδότησης. Διαβάζουμε σε σάιτ και εφημερίδες για πλαστά στοιχεία, απειλές σε παίκτες κτλ. Και έχουμε και ομάδες να κατεβάζουν κόσμο στον δρόμο. Εμείς δεν έχουμε κόσμο να κατεβάσουμε; Το θέμα είναι να κατεβαίνει για ένα δίκαιο αίτημα. Ζητώ την παρέμβαση του εισαγγελέα για να γίνει σωστά φέτος η διαδικασία αδειοδότησης. Οποιος δίνει πλαστά στοιχεία, όποιος δεν πληρώνει ΙΚΑ κτλ να τιμωρηθεί σύμφωνα με το νόμο.

Απέναντι στους φιλάθλους της ΑΕΛ θα τηρήσω την ίδια ειλικρινή στάση. Οι τιμές των εισιτηρίων, των σουιτών και τα διαρκείας φυσικά και θα πέσουν στην δεύτερη κατηγορία. Και από όλα τα πανό που είδα χθες, αναρρωτιέμαι γιατί με λένε ψεύτη. Ημουν, είμαι και θα είμαι πάντα ειλικρινής!

Εφτιαξα το γήπεδο, όταν οι άλλοι μένουν σε μακέτες. Στέρησα από τα παιδιά μου χρήματα, αλλά δεν το μετάνιωσα. Δεν έχω μετανιώσει ούτε για ένα ευρώ που έχω δώσει στην ΑΕΛ. Στην τελική για την αγάπη σου αξίζει να κάνω λάθος.

Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι μέχρι να δικαιωθώ ξανά! Ευχομαι ο Θεός να με έχει στην ομάδα όταν αυτή ανέβει και πάλι στην κατηγορία. Θα έχουμε το καλοκαίρι αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και θα αλλάξουμε μοντέλο διοίκησης.

Πρώτον θα προσλάβουμε τεχνικό διευθυντή, δεύτερον θα ανεβάσουμε κατά πολύ τον αριθμό των Ελλήνων παικτών. Επίσης αλλάζουν τα αποδυτήρια! Αυτή η φιλική προσέγγιση που είχαμε θα αλλάξει. Θα μπει πειθαρχία. Δεν πρέπει να χαθεί χρόνος! Ηδη ξεκινάμε για αναζήτησει προπονητή!

Είμαι εδώ για την ΑΕΛ! Δεν κρατάω κακία. Ολοι είναι καλοδεχούμενοι. Ακόμα και αυτοί που χθες έβριζαν την μάνα του, την οποία έχασα από ασθένεια. Είμαι εδώ για να ανεβάσουμε ξανά την ομάδα στην μεγάλη κατηγορία!".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags