Facebook Pixel Αμφίβολη για Roland Garros η Κλάιστερς!
Άλλα Σπορ
| 2011-04-11 12:55:00

Αμφίβολη για Roland Garros η Κλάιστερς!

Αμφίβολη για Roland Garros η Κλάιστερς!

Μετά τον «μυστήριο» τραυματισμό της Σερίνα Γουίλιαμς από γυαλί τραπεζιού σε δείπνο, ήρθε η σειρά της Κιμ Κλάιστερς να διασκεδάσει τις εντυπώσεις με έναν ακόμη περίεργο τραυματισμό...

Η Βελγίδα είναι αμφίβολη για το Roland Garros μετά το γύρισμα του αστράγαλου της κατά τη διάρκεια χορού σε γάμο του ξαδέλφου της!

Εξαιρετικά αμφίβολη για το δεύτερο Grand Slam της χρονιάς στο Παρίσι στις 22 Μαΐου, είναι η Κιμ Κλάιστερς μετά τον απίθανο νέο τραυματισμό της στον αστράγαλο.

Η 27χρονη Βελγίδα ήταν προγραμματισμένο να μείνει ήδη εκτός δράσης για 4 εβδομάδες εξαιτίας προβλήματος στον ώμο και στον καρπό και υπολόγιζε να επιστρέψει στα γήπεδα στο τουρνουά της Ρώμης, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Γαλλικού Όπεν.

Όμως, η Κλάιστερς τραυμάτισε τον αστραγαλό της κατά τη διάρκεια χορευτικής φιγούρας στο γάμο του ξαδέλφου της πρόσφατα και όπως έγινε γνωστό δεν αποκλείεται αυτός ο αστείος τραυματισμός να της στοιχίσει τη συμμετοχή στο μεγάλο ραντεβού του Παρισιού.

«Η Κιμ τραυματίστηκε στον αστράγαλο. Δεν μπορεί να αγωνιστεί για τις επόμενες έξι εβδομάδες και η συμμετοχή της στο Γαλλικό Όπεν δεν είναι πλέον βέβαιη. Ο τραυματισμός προκλήθηκε στο γάμο του ξαδέλφου της, Τιμ και πλέον το πόδι της είναι δεμένο και δεν μπορεί να περπατήσει για μερικές ημέρες», ανέφερε η ανακοίνωση.

Με δεδομένο ότι το Roland Garros ξεκινάει σε έξι εβδομάδες, εκτός απίθανου απροόπτου, η Κλάιστερς θα κάνει παρέα στη Σερίνα Γουίλιαμς και θα παρακολουθήσουν το χωμάτινο Grand Slam απ' τους τηλεοπτικούς τους δέκτες.

Πηγή: tennis24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags