Facebook Pixel "Το... καθαρίζει ο Ερνέστο"
| 2011-04-11 12:55:00

"Το... καθαρίζει ο Ερνέστο"

"Το... καθαρίζει ο Ερνέστο"

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος γράφει στο blog του για τον Ολυμπιακό του... Περιστερίου, τον Ερνέστο Βαλβέρδε και την υπόθεση "προπονητής" που απασχολεί τη διοίκηση των "ερυθρολεύκων".
 

Ο Ολυμπιακός στο Περιστέρι, πήρε αυτό που άξιζε. Η μια ομάδα-Ατρόμητος- "καιγόταν" για να σωσει την κατηγορία. Η άλλη, έδειχνε να κάνει αγγαρεία. Και συνήθως, αν αισθάνεσαι, έτσι, πρέπει και να το...πληρώσεις. Ομολογουμένως βέβαια, ελάχιστοι νοιάστηκαν για αυτό το 3- 1.

Εδώ που τα λέμε, οι προηγούμενες ημέρες στο λιμάνι, είχαν περάσει μια μια μικρή αναφορά στο κυριακάτικο ματς, σε σχέση βέβαια με το τεράστιο σήριαλ που έχει προκύψει για τον Βαλβέρδε και την παραμονή του ή μη στους "ερυθρόλευκους".

Για να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους και χωρίςνα βάζουμε... σάλτσες, η εβδομάδα αυτή είναι η καθοριστική. Μέσα στα επόμενα 24ωρα, θα ξέρουμε τα πάντα! Ο Βαλβέρδε, δεν έχει καμία διάθεση να μπει στις προπέρσινες διαδικασίες. Για να το μοιραστώ και μαζί σας, γνωρίζω καλά, ότι δεν έχει και πολλή διάθεση να φύγει, αλλά υπάρχουν και κάποια πράγματα, που είναι πάνω από τις ανθρώπινες δυνάμεις και την θέληση για δόξα σε ένα επάγγελμα.

Και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους συνεργάτες του, που το 'χουν καταλάβει από την πρώτη στιγμή. Όσο κι αν φαίνεται περίεργο για πολλούς, το οικογενειακό πρόβλημα, δεν είναι απλό. Και όταν πιέζεσαι από τους δικούς σου κάθε μέρα, όντας σε μια ξένη χώρα, κάποια στιγμή "κολλάς" κι εσύ στον τοίχο. Θέλω να 'μαι (όσο γίνεται) 100% δίκαιος.

Δεν φταίει σε κάτι και ο Ολυμπιακός, κάθε τρεις και λίγο να σκέφτεται αν ο ομολογουμένως πολύ καλός προπονητής, έχει διάθεση να μείνει ή να φύγει. Καταντάει και βαρετό. Με τόσες αγωνιστικές προκλήσεις πλέον, η ομάδα θέλει ανθρώπους "πεινασμένους" , με όσο γίνεται λιγότερες σκοτούρες εκτός των τεσσάρων γραμμών.

Σε αυτό το επίπεδο, θεωρείται ότι παίκτες και προπονητές έχουν λυμένα όλα τα προβλήματά τους για να μπορούν απερίσπαστοι να δίνουν τα πάντα στις ομάδες. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, είναι σίγουρο, ότι δεν θέλει να έχει και πάλι ένα μονοετές πέρασμα. Στο κάτω- κάτω, ένα καλοκαίρι κι αυτός, δεν το ευχαριστήθηκε, να κάτσει και να φτιάξει μια ομάδα όπως την θέλει. Μπορεί λοιπόν να το κάνει τώρα, αρκεί να λύσει τα όποια βάσανα να...αποκρυσταλώσει το εγγύς μέλλον και να τα βάλει όλα σε μια σειρά.

Είναι δύσκολο να ρισκάρεις και να προβλέψεις. Οι περισσότεροι εντός και εκτός Ρέντη, μου λένε "έφυγε". Επιτρέψτε μου να περιμένω να το ακούσω από τον ίδιο ή να δούμε κάποια ανακοίνωση της ΠΑΕ. Κοντός ψαλμός αλληλούια...

Πηγή: sport24.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags