11/04/11 - 13:10

"Παιδική χαρά οι τερματοφύλακες..."

Έναν αξιόπιστο πορτιέρο επιβάλλεται να βρει ο Ολυμπιακός για τη νέα περίοδο, σύμφωνα με τον Νικόλα Αλέφαντο, που τονίζει ότι δεν υπάρχουν νέοι Έλληνες παίκτες που να μπορούν να σταθούν στο επίπεδο του Ολυμπιακού...

"Παιδική χαρά οι τερματοφύλακες..."
27.481views 0shares

• Μην πιάνεστε κορόιδα και τρελαίνεστε, όσοι έχουν ζήσει το ποδόσφαιρο από μέσα ξέρουν πώς είναι αυτά τα ματς… Δεν κάνω κριτική σε αυτό το ματς, δεν υπήρχε αγώνας. Τι να κάνουμε τώρα, τις κυρα-Κατίνες θα κάνουμε; Δεν υπήρχε αγώνας, ρε, σας λέω. Και δεν θέλω να επεκταθώ…

• Έλειπαν βασικοί παίκτες, οι νέοι που μπήκαν δεν είχαν ούτε τα φόντα ούτε και το κέφι, το πάθος. Οι αντίπαλοι έτρωγαν σίδερα, έπαιζαν μια κατηγορία. Σαν να μην έγινε αυτό το ματς ήταν για εμένα, ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής, ήταν η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα, να πάει ο κόσμος στη φιέστα να το χαρεί.

• Με τον Ποτουρίδη μην ασχολείστε, τα είχα πει από το ματς με τις Σέρρες… Δεν είναι να λέμε άλλα τώρα, καλύτερα για το παιδάκι να μη μιλάμε. Δεν είναι να το φάμε το παιδί…

• Σε γενικές γραμμές όμως δεν υπάρχουν νέοι Έλληνες για Ολυμπιακό, που όλο για νέους Έλληνες ακούω… Πόσες φορές σάς έχω πει ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να ψάξει στο εξωτερικό να βρει παικταράδες και ότι αυτά με τους νέους Έλληνες θα μικρύνουν τον Ολυμπιακό.

• Τώρα το ενδιαφέρον είναι στα πλέι οφ, να δούμε ποιος θα πάρει τη δεύτερη θέση, ενδιαφέρον έχει και το ματς του Ολυμπιακού Βόλου με τον Παναθηναϊκό, καθώς και ο τελικός Κυπέλλου. Και βέβαια τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί είναι για εμένα το ζουμί.

• Ο Ολυμπιακός Βόλου πιστεύω ότι θα τον κερδίσει τον Παναθηναϊκό. Όσο και να θέλει ο Παναθηναϊκός να χτυπήσει τον Μπέο και να μην είναι αδιάφορος, παικτικώς δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα τον χτυπήσει. Είναι χάλια ο Παναθηναϊκός, μετά το ματς στο Καραϊσκάκη έγινε ο γνωστός Παναθηναϊκός όλης της σεζόν, με εξαίρεση μια αναλαμπή που είχε στα 3-4 ματς πριν από το Καραϊσκάκη και στο Καραϊσκάκη. Κι ο Ατρόμητος δεν αποκλείω να κάνει έκπληξη στον τελικό με την ΑΕΚ.

• Δεν είναι ομάδες αυτές να χτυπήσουν τον Ολυμπιακό του χρόνου, ούτε ο Παναθηναϊκός ούτε η ΑΕΚ ούτε οι ομάδες της Θεσσαλονίκης, τα ίδια βλέπω και για του χρόνου, δεν τις βλέπω να μπορούν να φτιαχτούν. Αν κάνει ο Μαρινάκης τις κινήσεις που πρέπει, θα πάρει και το νέο πρωτάθλημα και μάλιστα θα το πάρει από τον Οκτώβρη!

• Για να προχωρήσει όμως και στο Τσάμπιονς Λιγκ, πρέπει να κάνει τα εξής, τα τονίζω πάλι: Η πρώτη δουλειά είναι να βρει καλό τερματοφύλακα. Με… δέκα αλεξίπτωτα πρέπει να πέσει ο Ολυμπιακός με τα μούτρα να βρει καλό τερματοφύλακα, αυτοί που έχουμε είναι… παιδική χαρά!

• Πρέπει επίσης να βρει ο Ολυμπιακός δύο χαφάρες γρήγορες, να κόβουν και να φτιάχνουν, να ξέρουν μπάλα. Και έναν γρήγορο διεμβολιστή επιθετικό στο στιλ του Μιραλάς. Αν πάρει και τον Παπασταθόπουλο που είναι ο μόνος Έλληνας που θέλω να έρθει στην ομάδα, τότε δέσαμε για τα καλά.

• Ο Τάτος καλό παικτάκι είναι, τον έχω ξεχωρίσει από καιρό πριν και ας μην ακουγόταν το όνομά του όσο των άλλων. Δεν είναι όμως ακόμα για Ολυμπιακό, αυτός θέλει παιχνίδια στα πόδια του, θέλει δουλειά, να δούμε αν του χρόνου θα συνεχίσει να έχει άνοδο. Δεν είναι ακόμα έτοιμος.

• Ο Ουρτάδο, περιπατητής. Πώς πάνε και πληρώνουν για να αγοράσουν αυτούς τους παίκτες, δεν μπορώ να καταλάβω. Δεν υπάρχει ρε στο γήπεδο! Ο Νεμπεγλέρας στα 36 τρέχει πολύ περισσότερο!

Πηγή: katimagiko.gr