Facebook Pixel «Μελανό σημείο ο αποκλεισμός στο Κύπελλο»
| 2011-04-11 14:07:00

«Μελανό σημείο ο αποκλεισμός στο Κύπελλο»

«Μελανό σημείο ο αποκλεισμός στο Κύπελλο»

Σκληρό χτύπημα για τον ΠΑΟΚ χαρακτήρισε ο Βίκτορ Βιτόλο τον αποκλεισμό του από το Κύπελλο Ελλάδος. Πάντως, εμφανίσθηκε αισιόδοξος ενόψει των πλέι οφ και τόνισε πως μπορούν να πάρουν την δεύτερη θέση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Αθλητικό Metropolis»:

Για το αποτέλεσμα με τον Ηρακλή:

«Αν δούμε το παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος είχαμε πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες για γκολ. Το ποδόσφαιρο είναι το γκολ όμως και εμείς δεν το πετύχαμε. Βάσει των ευκαιριών που υπήρχαν ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που άξιζε τη νίκη».

Για το αν τον προβληματίζει η έλλειψη γκολ:

«Το πιο σημαντικό είναι να δημιουργούμε ευκαιρίες και εμείς το κάνουμε. Αυτό που ορίζει το ποδόσφαιρο είναι το γκολ και εμείς χθες είχαμε την ατυχία να μην το πετύχουμε».

Για την παρουσία του Μπαλάφα στο κέντρο της άμυνας:

«Τα πήγε αρκετά καλά. Η ομάδα είχε πολλές απουσίες. Εκανε καλά τη δουλειά του στις δύο ξεκάθαρες ευκαιρίες του Ηρακλή και αυτό που εύχομαι είναι να κοπάσουν οι τραυματισμοί για να έχει περισσότερες επιλογές ο προπονητής».

Για το αν περίμενε ότι ο ΠΑΟΚ δε θα είχε εξασφαλίσει ακόμα τα πλέι οφ:

«Κανένας δεν το περίμενε αυτό. Περιμέναμε ότι η πρόκριση στα πλέι οφ θα είχε εξασφαλιστεί πολύ νωρίτερα. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε όμως. Την Κυριακή έχουμε το παιχνίδι με την Κέρκυρα που πρέπει να κερδίσουμε και εγώ είμαι σίγουρος ότι θα το κάνουμε. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ έχει εξασφαλίσει την είσοδο του στα πλέι οφ».

Για τη διακοπή μέχρι τα πλέι οφ και το πως μπορεί να λειτουργήσει αυτό:

«Θεωρώ ότι θα είναι καλό για την ομάδα. Θα επιστρέψουν και κάποιοι παίκτες και θα είναι σαν μια αποθεραπεία για την ομάδα. Θα έχουμε την ευκαιρία να μπούμε όσο το δυνατόν καλύτερα στα πλέι οφ».

Για την κούραση:

«Ηταν μία ιδιαίτερη χρονιά με πολλά παιχνίδια. Στα πλέι οφ όμως απαγορεύεται να υπάρχει κούραση τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά, γιατί είναι υποχρέωση μας να τελειώσουμε τη χρονιά αυτή, με μια χαρά».

Για το κίνητρο που έχει ο ίδιος στα πλέι οφ:

«Δεν αλλάζω τίποτα από αυτή τη σεζόν. Αν την εξετάσουμε με κρύο μυαλό ήταν μία πολύ καλή χρονιά. Μελανό σημείο ήταν ο αποκλεισμός στο Κύπελλο. Ήταν ένα δυνατό χτύπημα. Στην Ευρώπη όμως βγάλαμε ασπροπρόσωπο τον ΠΑΟΚ και αυτός είναι ο στόχος μας για τα πλέι οφ για να μπορούμε να παίξουμε εκεί του χρόνου. Εγώ τον τραυματισμό μου τον έχω αφήσει πίσω και το μόνο που σκέφτομαι είναι να πετύχουμε το στόχο μας στα πλέι οφ».

Για τις συνέπειες του αποκλεισμού στο Κύπελλο:

«Ήταν ένα σκληρό χτύπημα που πόνεσε το σύλλογο και τους ποδοσφαιριστές αλλά και τον κόσμο. Στο ποδόσφαιρο όμως οι δυνατοί προχωρούν και πρέπει πάντα να κοιτάμε μπροστά».

Για την παραμονή του στην ομάδα:

«Έχω δύο χρόνια συμβόλαιο ακόμα, αλλά ένας ποδοσφαιριστής δεν ξέρει το μέλλον του. Το πιο βασικό είναι κάποιος να είναι ικανοποιημένος με τη δουλειά του και εγώ είμαι ικανοποιημένος. Είμαι ευχαριστημένος σε όλα τα επίπεδα. Όταν τελειώσει η σεζόν θα πρέπει να συζητήσουμε και οι δύο πλευρές, τόσο για το τι θέλει ο ένας όσο και για το τι θέλει ο άλλος. Ξεκαθαρίζω για την περίπτωση που παρεξηγηθώ. Αυτό ισχύει για όλους τους παίκτες σε όλες τις ομάδες. Όταν τελειώνει η σεζόν, υπάρχει μία συζήτηση με την ομάδα για το τι θέλει η ίδια η ομάδα και το τι θέλει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής».

Για τη σύγκριση με την περσινή επιτυχία στα πλέι οφ:

«Για αυτό πρέπει να προετοιμαστούμε σε αυτή τη διακοπή για να είμαστε έτοιμοι στα πλέι οφ. Θέλουμε να επαναλάβουμε την περσινή επιτυχία αλλά φέτος είμαστε πιο πίσω. Εγώ πιστεύω στους συμπαίκτες μου και τον ΠΑΟΚ ότι μπορούμε να πετύχουμε το στόχο μας».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags