Facebook Pixel «Φταίει η έλλειψη εμπιστοσύνης;»
| 2011-04-11 14:22:00

«Φταίει η έλλειψη εμπιστοσύνης;»

«Φταίει η έλλειψη εμπιστοσύνης;»

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει για την άσχημη εμφάνιση του Παναθηναϊκού κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και τα χαμηλά στάνταρ απόδοσης των «πράσινων».
 

«Πραγματικά δεν ξέρω αν η έλλειψη εμπιστοσύνης που ανέφερε ο Ζεσουάλντο Φερέιρα είναι ο λόγος των...χαμηλών πτήσεων του Παναθηναϊκού τις τελευταίες αγωνιστικές, ωστόσο είναι γεγονός πως οι Πράσινοι είναι εδώ και αρκετό καιρό μακριά από υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Στην αναμέτρηση απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, υπήρξε...βελτίωση και κυρίως διάθεση από τους παίκτες του Τριφυλλιού σε σχέση με την αρνητική εικόνα που εμφάνισε η ομάδα στις Σέρρες, όμως για άλλη μια αγωνιστική οι Πράσινοι δεν ενθουσίασαν με την απόδοση τους.

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε χωρίς- γρήγορο- ρυθμό και φαντασία στο παιχνίδι του και με πολλά κενά στη μεσαία γραμμή. Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, έγιναν αρκετά λάθη, έλειψε η καλή κυκλοφορία της μπάλας και η ταχύτητα στην ανάπτυξη της ομάδας.

Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα, προσπάθησε να αλλάξει την προβλέψιμη εικόνα του Τριφυλλιού και οι Πράσινοι απέκτησαν ποιότητα μετά την είσοδο του ορεξάτου Σωτήρη Νίνη στο δεύτερο μέρος, ενώ οι δραστήριοι Κλέιτον και Γκοβού έδωσαν πάθος και ρυθμό στο παιχνίδι της ομάδας τους.

Στη λίστα των θετικών μπαίνει η δημιουργικότητα των παικτών του Τριφυλλιού στο δεύτερο ημίχρονο και η δυναμική παρουσία στην επίθεση, ενώ ο Ζεσουάλντο Φερέιρα σίγουρα δεν θα ήθελε να ξαναδεί τα πολλά λάθη που έκαναν την επανεμφάνιση τους, τις αργές επιστροφές στην άμυνα και τα κενά διαστήματα στο παιχνίδι της ομάδας του.

Πάντως ο σκοπός επετεύχθη, αφού η νίκη ήταν το ζητούμενο και οι Πράσινοι επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα, μια στροφή πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου της Σούπερλιγκ, διατηρώντας το σημαντικό προβάδισμα που έχουν δημιουργήσει ενόψει πλέι οφ.

Στα...πόδια τους είναι η ευκαιρία για να κρατήσουν- ή και να αυξήσουν- αυτή τη διαφορά ασφαλείας και να πάρουν το πολύτιμο εισιτήριο που ανοίγει τις πύλες για το μαγικό Τσάμπιονς Λιγκ».

Πηγή: novasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags