Facebook Pixel Ο Μελισσανίδης "δεν έχει ιδέα", αλλά...
| 2011-04-11 15:46:00

Ο Μελισσανίδης "δεν έχει ιδέα", αλλά...

Ο Μελισσανίδης "δεν έχει ιδέα", αλλά...

"Δεν έχω ιδέα... Δεν έχω ιδέα... Ιδέα δεν έχω". Αυτή ήταν η αντίδραση του Δημήτρη Μελισσανίδη για το δημοσίευμα που τον φέρει να έχει συναντηθεί με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Τον ρωτήσαμε επιμόνως αν επιβεβαιώνει ή διαψεύδει ότι αντάμωσε με τον Ντέμη (όπως αναφέρει το aek365) και περιορίστηκε να επαναλάβει τρεις φορές το "δεν έχω ιδέα".

Μπορεί να μην επιβεβαίωσε ότι έγινε ραντεβού, ωστόσο η αντίδραση του δεν μπορεί να θεωρηθεί πως είναι κατηγορηματική διάψευση. Άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο Μελισσανίδης, εκτιμούν πως ο "τίγρης" απλώς σεβάστηκε τον κανόνα της εμπιστευτικότητας. "Δεν βγάζουμε τίποτα προς τα έξω, δεν βγαίνει τίποτα από μας, μένει μεταξύ μας..."

Συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες γύρω από τη σκοπιμότητα της συγκεκριμένης συνάντησης, αν πάρουμε ως δεδομένο πως πραγματοποιήθηκε. Θεωρείται δεδομένο πως αποκλείεται να την προκάλεσε ο Μελισσανίδης και ότι ήταν περισσότερο μια πρωτοβουλία του Ντέμη.

Πιθανότατα για να διερευνήσει τις προθέσεις του "τίγρη" γύρω από την ΑΕΚ. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Ντέμης όχι μόνο δεν μεθοδεύει κινήσεις για να επαναδραστηριοποιηθεί ο ίδιος στην ΑΕΚ, αλλά το αποκλείει μάλιστα και κατηγορηματικά.

Εξελίξεις πάντως στο διοικητικό τοπίο της ΑΕΚ πιθανόν να σημειωθούν στο πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, χωρίς Μελισσανίδη και Νικολαΐδη...

Πηγή: contra.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags