Facebook Pixel "Όλα για το Κύπελλο"
| 2011-04-12 08:00:00

"Όλα για το Κύπελλο"

"Όλα για το Κύπελλο"

Μέλι είχαν τα λόγια του Μάκου για τους οπαδούς της ΑΕΚ, καθώς δήλωσε ότι στηρίζουν την ομάδα στα εύκολα και στα δύσκολα.  Σε άλλο γήπεδο παίζεις Γρηγόρη;

Ο άσος της "Ένωσης" παραχώρησε δηλώσεις σε χορηγό εταιρεία της ομάδας του και είπε:

- Πώς αισθάνεσαι που φοράς τη φανέλα της ΑΕΚ;
«Είναι μεγάλη τιμή να ανήκει σε μια τόσο μεγάλη ιστορική ομάδα και θέλω να δικαιώσω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της, με σκληρή δουλειά και προσπάθεια».

- Πιστεύεις ότι η ομάδα θα επιστρέψει στην κατάκτηση τίτλων μετά από 9 χρόνια;
«Από τη μεριά μας θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε το Κύπελλο και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα παραμελήσουμε το πρωτάθλημα».

- Πόσο σημαντική θεωρείς την επιστροφή της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια;
«Κάθε ομάδα πρέπει να έχει το δικό της γήπεδο και ειδικά μια τόσο μεγάλη, όπως η ΑΕΚ. Αν ο σύλλογος επιστρέψει στη φυσική του έδρα, θα είναι μεγάλη ώθηση για μας και πιστεύω ότι όλοι οι φίλαθλοι θέλουν να γίνει κάτι τέτοιο».

- Σας έχει βοηθήσει ότι πλέον προπονείστε στο υπερσύγχρονο κέντρο των Σπάτων;
«Η διαφορά από τους Θρακομακεδόνες είναι πολύ μεγάλη. Το νέο προπονητικό κέντρο είναι αντάξιο της ΑΕΚ, όλοι οι ποδοσφαιριστές είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και πλέον μπορούμε να δουλέψουμε σε υψηλότερο ρυθμό».

- Ποια είναι η άποψή σου για τους φιλάθλους της ΑΕΚ;
«Αγαπούν πάρα πολύ την ομάδα μας, δεν υπολογίζουν την απόσταση για να βρεθούν κοντά της και μας στηρίζουν τόσο στα εύκολα, όσο και στα δύσκολα. Από τη μεριά μας πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας για να επιστρέψουμε στις επιτυχίες και να τους δικαιώσουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags