Facebook Pixel Ντέμης: "Τώρα μπες!" Τίγρης: "Ναι μεν, αλλά…"
| 2011-04-12 08:33:00

Ντέμης: "Τώρα μπες!" Τίγρης: "Ναι μεν, αλλά…"

Ντέμης: "Τώρα μπες!" Τίγρης: "Ναι μεν, αλλά…"

Η συνάντηση ανάμεσα στον Νικολαϊδη και τον Μελισσανίδη έγινε. Ο πρώτος προσπάθησε να πείσει τον δεύτερο ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να μπει στην ΑΕΚ και θα τον ακολουθήσει. Ωστόσο, ο «τίγρης» ξεκαθάρισε ότι αν δεν αλλάξουν οι συνθήκες (χρέη) δεν πρόκειται να κάνει κίνηση.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης βλέπει την κατάσταση που βρίσκεται η ΑΕΚ και επιχείρησε να «ψήσει» τον Μελισσανίδη να επιστρέψει στην Ένωση λέγοντας πως τώρα είναι «η κατάλληλη στιγμή». Όμως ο «Τίγρης» θεωρεί ότι οι παρούσες συνθήκες… μόνο κατάλληλες δεν είναι για την επιστροφή του.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης αφού διευκρίνισε ότι τα κίνητρά του δεν έχουν να κάνουν με δική του επιστροφή στα κοινά της ΑΕΚ και τόνισε ότι πρέπει να βρει μπροστά ώστε να βρει τον δρόμο της η «Βασίλισσα», λέγοντας: «Οτιδήποτε χρειαστείς και σε ότι μπορώ να βοηθήσω θα είμαι εκεί. Να ξέρεις ότι θα το κάνω. Θα είμαι εκεί και θα σε στηρίξω, αρκεί να βγεις μπροστά».

Ο Μελλισανίδης άκουσε με προσοχή τα όσα του έλεγε ο Νικολαΐδης, όμως έδειξε με τη στάση του ότι δεν έχει έρθει ακόμη αυτή η στιγμή. Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ όμως επέμεινε:

«Αν σκέφτεσαι να μπεις κάποια στιγμή στην ΑΕΚ τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Ο Παππάς δεν μπορεί να σηκώνει το βάρος και ο Νοτιάς δεν πρόκειται να μείνει για να ξοδεύει 10 εκ. ευρώ κάθε χρόνο επειδή έχει ένα προπονητικό κέντρο. Δεν υπάρχει λόγος να δίνει τόσα λεφτά για να παίρνει απλώς ένα μίσθωμα 700.000 ευρώ…»

Ο Μελισσανίδης από την πλευρά του εξήγησε ότι δεν έχει πρόθεση υπό τις παρούσες συνθήκες να ασχοληθεί με τα διοικητικά της ΑΕΚ, όπως αποκάλυψε και ο ίδιος με δηλώσεις του, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θέλει να δίνει ψεύτικες ελπίδες στον κόσμο της ομάδας.

Όπως και οι Νοτιάς Παππάς («πληρώστε τα χρέη και φύγετε») έτσι και ο Μελισσανίδης, για να μπει στη διαδικασία να σκεφτεί την επιστροφή του θα πρέπει η διοίκηση και οι μέτοχοι του 2004 να αναλάβουν τις υποχρεώσεις τους και να ξεπληρώσουν τα χρέη που δημιούργησαν (τα διακανονισμένα σύμφωνα με τον Αδαμίδη είναι 23εκ. ευρώ) και υπό αυτές τις προϋποθέσεις… ίσως.

Επομένως, ο κόσμος της ΑΕΚ θα πρέπει να γνωρίζει ότι και αυτό το σενάριο είναι δύσκολο να υλοποιηθεί, αλλά και συνάμα να υπάρξει επιστροφή «τίγρη» στην ΑΕΚ.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags