Facebook Pixel «Πολύ καλό δίδυμο Κάρολ-Σουάρες»
Ποδόσφαιρο
| 2011-04-12 09:45:00

«Πολύ καλό δίδυμο Κάρολ-Σουάρες»

«Πολύ καλό δίδυμο Κάρολ-Σουάρες»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της Λίβερπουλ κόντρα στην Σίτι έμεινε ο Κένι Νταλγκλίς, εκθειάζοντας το επιθετικό δίδυμο της ομάδας, Άντι Κάρολ και Λουίς Σουάρες.

«Είναι υπέροχο που ο Κάρολ σημείωσε τα πρώτα του γκολ. Το πρώτο τέρμα ήταν ένα φανταστικό σουτ και το δεύτερο μια πολύ καλή κεφαλιά», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Εύκολα μπορεί να διακρίνει κανείς ότι ο Άντι και ο Λουίς (Σουάρες) φτιάχνουν ένα πολύ καλό δίδυμο, όσο περισσότερο αγωνίζονται μαζί. Πιστεύω πως ο Λουίς ήταν εξαιρετικός σήμερα και τον θεωρώ άτυχο που δεν πέτυχε κάποιο τέρμα».

Για τις πιθανότητες να πάρει η Λίβερπουλ ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο, επεσήμανε: «Θεωρητικά είναι πιθανό να καταλάβουμε μια θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Αλλά όπως έχω ξαναπεί, εμείς επικεντρωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι χωριστά και θα δούμε πόσους βαθμούς θα μαζέψουμε στο τέλος».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην εμφάνιση των «ρεντς»: «Είναι πολύ ικανοποιητικό το ότι πετύχαμε τρία γκολ και δε δεχτήκαμε κανένα. Ήταν μια φανταστική εμφάνιση, που δύσκολα μπορείς να βρεις κάτι λάθος. Αξίζαμε το 3-0. Πετύχαμε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο κάναμε επαγγελματική δουλειά για να μη δώσουμε περιθώρια αντίδρασης στη Σίτι».

«Ακόμα κι αυτό δεν ήταν καθόλου εύκολο. Δουλέψαμε πολύ σκληρά για να τους κρατήσουμε ήσυχους και να μην κινδυνεύσουμε και οι παίκτες μου πρέπει να το πιστωθούν αυτό. Η ανταμοιβή τους είναι η νίκη», κατέληξε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags