Facebook Pixel Sorry, that page doesn’t exist!
| 2011-04-12 10:45:00

Sorry, that page doesn’t exist!

Sorry, that page doesn’t exist!

Πώς θα ακούγατε την είδηση ότι ο Ντουντού διέγραψε την προσωπική του σελίδα στο twitter; Ο Βραζιλιάνος φαίνεται ότι αποφάσισε να κόψει όλες τις κακές συνήθειες και, πλέον, δεν έχει λογαριασμό!

Η αποχώρηση του 28χρονου χαφ από τον Ολυμπιακό φαίνεται ότι τον επηρέασε πολύ, καθώς δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά η απόφασή του να διαγράψει τον λογαριασμό του και να σταματήσει τα τιτιβίσματα. Για να είμαστε δίκαιοι, βέβαια, το τελευταίο ήταν στις 28 Μαρτίου, λίγες ημέρες πριν από την αποχώρησή του από το Λιμάνι.

Τόσο η κριτική του Τύπου για αυτή του συνήθεια όσο και οι παρατηρήσεις που του έγιναν από τους ανθρώπους του συλλόγου, ήταν αρκετές για να βάλει φρένο στην… φρενίτιδα με το twitter. Κάθε ώρα και στιγμή ξέραμε τι ακριβώς κάνει, αν νυστάζει, αν είναι κουρασμένος, πώς ήταν η προπόνηση κ.λπ. «Αν έπαιζε με τα δάχτυλα, μπορεί να είχε καλύτερη απόδοση», ήταν μία από τις πικρόχολες ατάκες που ακούστηκαν στου Ρέντη το τελευταίο διάστημα.

«Καλά, με τα πόδια γράφει όλη την ημέρα και τραυματίζεται τόσο συχνά», σχολίαζε πριν από ένα διάστημα συμπαίκτης του στον Ολυμπιακό, με τον οποίο δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις. Και η αλήθεια είναι ότι ο Βραζιλιάνος το είχε παρακάνει. Σε βαθμό να γίνεται προκλητικός. Πέρα από τις δηλώσεις για βελτίωση της αγωνιστικής του παρουσία, που ποτέ δεν είδαμε, σχολίαζε ακόμα και αμέσως μετά τη λήξη παιχνιδιών, στα οποία είχε συμμετάσχει.

«Πότε προλαβαίνει», αναρτιόντουσαν πολλοί στην ομάδα και κάποιες ακραίες απόψεις αναφέρουν ότι το twitter ήταν ένας από τους (πολλούς) λόγους που τον οδήγησαν στην πόρτα της εξόδου. Ίσως στην Ατλέτικο Μινέιρο το πήρε απόφαση ότι δεν τον παίρνει άλλο. Από την άποψη ότι θα πρέπει να στρωθεί στη δουλειά, για να μη χάσει μία ολόκληρη καριέρα που έχει μπροστά του. Είναι μόλις 28 ετών, έχει αρκετά χρόνια καλής μπάλας αν επιστρέψει σε καλό επίπεδο. Η διαγραφή του λογαριασμού του είναι, ίσως, ένα μήνυμα ότι τώρα πια θα συγκεντρωθεί αποκλειστικά στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Προς Θεού, δεν λέμε να κλειστεί στον εαυτό του ο άνθρωπος και να μην επικοινωνεί με τους ανθρώπους. Πολλοί ποδοσφαιριστές, άλλωστε, έχουν λογαριασμό στο twitter, αλλά δεν κάθονται όλη την ημέρα να γράφουν. Χρειαζόταν να το κάνει, πάντως, ασχέτως αν αυτό το «Sorry, that page doesn’t exist!» που εμφανίζεται πλέον στον λογαριασμό του, ξενίζει πολύ…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags