Facebook Pixel Αρρώστησε αυτός ή ο φίλος του;
| 2011-04-12 14:00:00

Αρρώστησε αυτός ή ο φίλος του;

Αρρώστησε αυτός ή ο φίλος του;

Δεν μπόρεσε να αντέξει το τρακάρισμα του φίλου του (με το δικό του αμάξι) ο Σίντνεϊ Γκοβού και …αρρώστησε! "Απών" από τη σημερινή προπόνηση ο Γάλλος και άλλοι έξι!

Μία ημέρα με το τρακάρισμα-παρωδία για τον Γκοβού στην παραλιακή με το δικό του αμάξι, αλλά με οδηγό κάποιον …φίλο του, ο Γάλλος άσος (;) του Παναθηναϊκού απουσίαζε από τη σημερινή προπόνηση του «τριφυλλιού».

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ο Γκοβού ταλαιπωρείται από ίωση. Εμείς δεν υπονοούμε τίποτα, τα συμπεράσματα δικά σας…

Από εκεί και πέρα, ο Γκοβού δεν ήταν ο μοναδικός "απών" από την προπόνηση της ομάδας. Άλλοι έξι ποδοσφαιριστές απουσίαζαν για διαφορετικούς λόγους.

Ο Μαρίνος, ο οποίος έχει σύσπαση στον δεξιό δικέφαλο, ο Σαριέγκι που έχει ενοχλήσεις στο δεξιό γόνατο, οι Πετρόπουλος και Σπυρόπουλος που συνέχισαν τη θεραπεία τους και οι Μαυρίας, Καπίνος λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική Νέων.

Στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια ακολούθησαν πρόγραμμα αερόβιας προπόνησης και επιδόθηκαν σε παιχνίδι σε μικρές εστίες.

Στο σημείο αυτό οι ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι συνέχισαν παίζοντας δίτερμα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags