Facebook Pixel "Το θέμα Βαλβέρδε ενδιαφέρει και τον... ΠΑΟ!"
| 2011-04-12 14:19:00

"Το θέμα Βαλβέρδε ενδιαφέρει και τον... ΠΑΟ!"

"Το θέμα Βαλβέρδε ενδιαφέρει και τον... ΠΑΟ!"

O Χριστόφορος Ευαγγελάτος γράφει στο blog του για την παραμονή του Ερνέστο Βαλβέρδε και την (λογική) αγωνία στο αντίπαλο «στρατόπεδο» για τον Ισπανό τεχνικό.

Δε χωρά αμφιβολία πως το θέμα της παραμονής ή όχι του Ερνέστο Βαλβέρδε στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού είναι αυτό που ξεχωρίζει στην «ερυθρόλευκη» επικαιρότητα. Λογικό αν αναλογιστεί κάποιος πως η συμβολή του Ισπανού τεχνικού στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος ήταν πολύ μεγάλη.

Οι φίλαθλοι των πειραιωτών περιμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τη συνάντηση που θα έχει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Ισπανό τεχνικό. Μια συνάντηση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη και το αποτέλεσμα της οποίας θα ξεκαθαρίσει το θέμα παραμονής ή όχι του Βαλβέρδε.
Το θέμα Βαλβέρδε ενδιαφέρει και τον... ΠΑΟ!

Αυτό πάντως στο οποίο πρέπει να εστιάσουμε, έχει να κάνει με το ότι δεν είναι μόνο οι οπαδοί του Ολυμπιακού που αναμένουν με αγωνία τη συνάντηση του Βαλβέρδε με τον ισχυρό άνδρα των πρωταθλητών. Με ενδιαφέρον παρακολουθούν και από τον μεγάλο αντίπαλο του Ολυμπιακού, τον Παναθηναϊκό τις εξελίξεις στο θέμα Βαλβέρδε και γι' αυτό υπάρχει φυσικά εξήγηση.

Όλοι καταλαβαίνουν πως αν ο Ισπανός τεχνικός παραμείνει στην ομάδα του λιμανιού, θα μπορεί να δουλέψει με πολύ μεγαλύτερη άνεση, γνωρίζοντας καλά τα πλεονεκτήματα αλλά και τις αδυναμίες της ομάδας του. Όλοι άλλωστε αναγνωρίζουν ότι ο Βαλβέρδε είναι ένας σοβαρός προπονητής και γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ενδεχόμενη παραμονή του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του λιμανιού δίνει στους πειραιώτες ένα σημαντικό πλεονέκτημα ενόψει της επόμενης σεζόν.

Καταλαβαίνει εύκολα κάποιος ότι αλλιώς θα δουλέψει την ομάδα ο Βαλβέρδε το καλοκαίρι, γνωρίζοντας καλά την ομάδα και αλλιώς θα εργαστεί ένας νέος προπονητής που θα αναλάβει τον Ολυμπιακό αν ο Βαλβέρδε δε συνεχίσει στους πρωταθλητές. Αν λοιπόν ο Ισπανός κόουτς αποφασίσει, όπως όλα δείχνουν, να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία των «ερυθρόλευκων» και σε συνδυασμό με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σε διοικητικό και οικονομικό επίπεδο ο Παναθηναϊκός, τότε οι πειραιώτες ξεκινούν με ένα σημαντικό πλεονέκτημα την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Όλα πάντως για την παραμονή ή όχι του Βαλβέρδε θα ξεκαθαρίσουν στη συνάντηση που θα έχει ο Μαρινάκης με τον Ισπανό προπονητή την Πέμπτη. Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» γνωρίζει πολύ καλά τα πλεονεκτήματα που θα αποκομίσει η ομάδα του αν συνεχίσει ο 47χρονος τεχνικός και γι' αυτό το λόγο άλλωστε επιθυμεί την παραμονή του Βαλβέρδε στον πάγκο του Ολυμπιακού.

REDάκια

* Το ενδιαφέρον της Σάλκε για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο είναι υπαρκτό και η γερμανική ομάδα είναι πολύ πιθανό να «χτυπήσει» σύντομα την...πόρτα του Ολυμπιακού για τον διεθνή αμυντικό. Επίσης όμως είναι δεδομένη η πρόθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη να κάνει νέο συμβόλαιο στον διεθνή στόπερ, επεκτείνοντας τη συνεργασία μαζί του. Το συμβόλαιο του Αβραάμ λήγει το επόμενο καλοκαίρι και ο ίδιος ο παίκτης θέλει να παραμείνει στους πειραιώτες. Το ραντεβού θα γίνει μετά τον αγώνα με τη Λάρισα.

* Ειλημμένη απόφαση είναι η αποχώρηση του Ραού Μπράβο και του Ζαουάντ Ζαϊρί. Για τον πρώτο νομίζω ότι ο Ολυμπιακός πράττει σωστά καθώς θα πρέπει να αναζητήσει έναν πιο αξιόπιστο αριστερό μπακ. Για τον Μαροκινό, νομίζω ότι έχει θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού και την επόμενη χρονιά.

* Νέο άνοιγμα προς τον Ολυμπιακό έκανε ο Γιοβάνοβιτς αλλά τα πράγματα δεν είναι απλά με τον Σέρβο. Μην ξεχνάμε ότι στη θέση του άσου τη Λίβερπουλ υπάρχει ο Ριέρα για τον Ολυμπιακό και αυτό είναι ένα θέμα, αν και θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι ο Σέρβος μπορεί να αγωνιστεί και σαν επιτελικός μέσος. Τα λεφτά όμως που φαίνεται να απαιτεί ο Γιοβάνοβιτς είναι πολλά (περίπου 3 εκ. Ευρώ το χρόνο καθαρά) και επίσης αυτό είναι ένα «αγκάθι» για τους πειραιώτες. Είναι πάρα πολλά λεφτά.

Πηγή: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags