Facebook Pixel Εσύ το κατάλαβες. Οι υπόλοιποι;
| 2011-04-12 14:26:00

Εσύ το κατάλαβες. Οι υπόλοιποι;

Εσύ το κατάλαβες. Οι υπόλοιποι;

Να ανεβάσει στροφές χρειάζεται μέσα στα πλέι οφ ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με  όσα σχολίασε σε δηλώσεις του ο Αρίας.

Ο βραχύσωμος χαφ μίλησε στον "Sport103" για τον αγώνα με τον Ηρακλή και σχολίασε:

«Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Εμείς είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να τις εκμεταλλευτούμε. Αυτή η εικόνα δεν ανταποκρίνεται στον τρόπο που έχουμε συνηθίσει τον ΠΑΟΚ. Αξίζαμε όμως και περισσότερα σε αυτό τον αγώνα».

Για τα πλέι οφ: «Οι μηχανές πρέπει να ανεβάσουν στροφές. Υπάρχει ένα σημαντικό διάστημα που θα προετοιμαστούμε για να αποδώσουμε το καλύτερο δυνατό. Είμαι σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, έχουμε εξαιρετικούς παίκτες, καλούς επαγγελματίες και θα παίξουμε σε υψηλό επίπεδο στα πλέϊ οφ».

Για την ξεκούραση που χρειάζεται η ομάδα: «Θα είναι καλό αυτό το διάστημα για να ξεπεράσουμε την κούραση που επέφεραν οι τρεις διοργανώσεις στις οποίες συμμετείχαμε».

Για τα πλέι οφ: «Το πιο σημαντικό είναι να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να μπούμε σε αυτή την μάχη χωρίς την ταμπέλα των φαβορί που μπορεί να καταρριφθεί γρήγορα. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και ξέρω ότι θα τα καταφέρουμε. Πάντως και εγώ ξέρω από αυτή την διαδικασία μια και έχουμε πλέϊ οφ και στην Κολομβία. Έχω συμμετοχή σε πολλά πλέϊ οφ, εκεί κέρδισα και το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags