Facebook Pixel Τους δουλεύει όλους κανονικά ή κάνουμε λάθος;
| 2011-04-12 14:40:00

Τους δουλεύει όλους κανονικά ή κάνουμε λάθος;

Τους δουλεύει όλους κανονικά ή κάνουμε λάθος;

Τετάρτη 6 Ιουνίου του 2010, ο Βαλβέρδε εκδίδει ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία είχε προσωπικό πρόβλημα το οποίο δεν του επέτρεπε να έρθει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

"Εκφράζω την άρνησή μου στην πρόταση του Ολυμπιακού να αναλάβω προπονητής της ομάδας. Οι λόγοι της συγκεκριμένης άρνησης, έχουν να κάνουν με προσωπικά θέματα, που δεν μου επιτρέπουν να μετακινηθώ στην Ελλάδα", ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Το γεγονός όμως ότι είχε συναντηθεί με τον τότε... τεχνικό διευθυντή του Ολυμπιακού, Γιάννη Χρυσικόπουλο στη Μαδρίτη για να κουβεντιάσουν την πιθανότητα νέας συνεργασίας, έδειχνε ότι δεν είχε κανένα προσωπικό πρόβλημα γιατί αν όντως είχε δεν θα έμπαινε καν στον κόπο να συναντηθεί με εκπρόσωπο των ερυθρολεύκων. Εκτός πια και αν έκανε τηλεφωνικές προπονήσεις στο Ρέντη εβρισκόμενος στο Μπιλμπάο...

Λίγο πριν τα μέσα Αυγούστου 2010, δυόμιση μήνες δηλαδή μετά την άρνηση στην πρόταση Χρυσικόπουλου, γίναμε μάρτυρες μιας ιστορικής στιγμής για την ανθρωπότητα. Συντελέστηκε μέγα θαύμα!

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δέχτηκε τηλεφώνημα αργά το βράδυ της Πέμπτης 5 Αυγούστου 2010 και χωρίς να σκεφτεί οικογενειακά προβλήματα (πλάκα κάνουμε; εδώ του τάξανε κοντά στα 2 χαρτιά) είπε το "ναι" στο Μαρινάκη και στο άψε σβήσε ήρθε και ανέλαβε. Ούτε μεταγραφές είχε κάνει, ούτε προετοιμασία, ούτε τίποτα. Τα ξέχασε όλα και μπήκε με τη σαγιονάρα στο αεροπλάνο να έρθει να αναλάβει.

Φτάνουμε λοιπόν στον Μάρτιο του 2011. Το προσωπικό πρόβλημα του Ερνέστο Βαλβέρδε ξανακάνει την εμφάνισή του πάνω από τον Πειραιά. Παραχωρεί συνεντεύξεις στην Ισπανία που αφήνει ανοιχτή την πόρτα του σε ομάδες της πατρίδας του και εδώ τα "μασάει" και δεν απαντά στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το μέλλον του.

Είμαστε αισίως στον Απρίλιο του 2011 και το προσωπικό πρόβλημα του Ερνέστο Βαλβέρδε ξαναπερνά σε δεύτερη μοίρα και τώρα ο Ισπανός το ξανασκέφτεται λέει να μείνει. Δευτέρα υπάρχει προσωπικό πρόβλημα, Τρίτη όχι. Τετάρτη ναι, Πέμπτη όχι, Παρασκευή ναι και Σουκού ρεπό... Τρελαθήκατε; Και εμείς...

Συγγνώμη και με όλο το σεβασμό στον κατα τα άλλα ΚΥΡΙΟ Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά είναι ή δεν είναι για γέλια ή όλη φάση; Μπορεί κάποιοι να το τρώνε το "κουτοχορτάκι" τους, εμείς όμως όχι. Παραθέτουμε τα γεγονότα και βγάλε τα συμπεράσματά σας.

Έχει ή δεν έχει προσωπικό πρόβλημα ο Ερνέστο; Και αν έχει, τι φύσεως είναι; Μήπως είναι από αυτά που λύνονται με 400.000 ευρώ το χρόνο παραπάνω; Πρέπει να το παραδεχτούμε πάντως ότι ο Ισπανός είναι τρομερή γάτα..

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags