Facebook Pixel «Το... εκρηκτικό τρίγωνο!»
| 2011-04-12 14:49:00

«Το... εκρηκτικό τρίγωνο!»

«Το... εκρηκτικό τρίγωνο!»

Ο Κύριος Πρόεδρος γράφει ότι ο Ολυμπιακός δεν θα την πατήσει όπως τα προηγούμενα χρόνια και θα είναι πανέτοιμος κατά την έναρξη της προετοιμασίας του... Τρεις παράγοντες θα παίξουν σημαντικό ρόλο.

«Κύριε πρόεδρε,

Το βέβαιο είναι πως ο Ολυμπιακός θα είναι ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ κατά την έναρξη της προετοιμασίας του. Το φαινόμενο προηγούμενων ετών με μεταγραφές παικτών που δεν συμμετείχαν από την αρχή στο ροστερ, δεν θα υπάρξει.

Καταρχάς, ο Ολυμπιακός ΕΧΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. Είναι ο Βαλβέρδε, και αν αυτός πει «όχι» και επιστρέψει στην Ισπανία, θα περάσει αμέσως στον θάλαμο αφίξεων ο κ. Κούπερ!

Ο οποίος και ΞΕΡΕΙ τι θα συναντήσει και ΓΝΩΡΙΖΕΙ τι θα ζητήσει σε έμψυχο δυναμικό και ΜΠΟΡΕΙ να εκτιμήσει την ελληνική αγορά.

Ο Ολυμπιακός, όμως, δεν θα στηρίζεται μόνο στον προπονητή. Θα έχει τη νέα ΧΡΟΝΙΑ και τεχνικό διευθυντή. Με εξαιρετικό παρελθόν και ειδικότητα στην ανίχνευση ταλέντων. Είναι ο γνωστός Ισπανός της Λίβερπουλ.

Το άλλο πρόσωπο του δυναμικού τριγώνου που θα οδηγήσει τον Ολυμπιακό στα ευρωπαϊκά σαλόνια το γνωρίζετε, είναι ο πρόεδρος Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο οποίος έχει ΣΑΦΗ εικόνα πλέον για όλα, και τίποτα δεν αφήνει στην τύχη.

Γνωρίζει επίσης πολύ καλά πως η εξέλιξη των πραγμάτων οδηγεί και σε πωλήσεις όπως και σε αγορές. Παίκτη που θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του μακριά από την Ελλάδα δεν μπορείς να τον κρατήσεις, γιατί πολύ απλά δεν θα ‘ναι αυτός που πρέπει.

Το καλύτερο λοιπόν είναι να τον δώσεις (όχι να τον χαρίσεις…) και να έχεις έτοιμο κάποιον ακόμα καλύτερο. Συμβαίνει σε όλες τις ΜΕΓΑΛΕΣ ομάδες της Ευρώπης και δεν μπορείς να είσαι έξω απ’ τη φυσιολογική ροή των πραγμάτων….

Ας πούμε λοιπόν πώς ο Τζιμπούρ έχει φιλοδοξία να παίξει στο εξωτερικό. Του κλείνεις το δρόμο; Ασφαλώς όχι, γιατί δεν θα ‘χεις τον παίκτη που θέλεις, αλλά κάποιον που θα αισθάνεται «φυλακισμένος». Ο Αλγερινός θέλει όντως να δοκιμαστεί στο εξωτερικό. Και ο Ολυμπιακός δεν θα πει όχι στη «σωστή τιμή».

Άλλωστε πίσω από κάθε πώληση, ο κ. Μαρινάκης υπόσχεται και το 'χει ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ πως έρχεται μια ΜΕΓΑΛΗ μεταγραφή! Αυτοί που γνωρίζουν καλά, κάνουν υπομονή, γιατί ΞΕΡΟΥΝ πως γίνεται ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ προσπάθεια ενίσχυσης σε κάθε θέση, ιδιαίτερα σε αυτές που λέμε νευραλγικές.

Με σεβασμό

Υ.Γ.: Ο μικρός μου γιος, στο σχολείο του έχει φτιάξει ένα δικό του… κόμμα. Το ονομάζει «ένα αγόρι μπορεί». Στην περίπτωση του Ισπανού το κόμμα έχει ένα όνομα διαφορετικό: «Μια γυναίκα μπορεί». Για να δούμε…».

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags